Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ludovic Orban şi-a asumat postura de candidat la funcţia de premier din partea PNL. Anunţul a fost făcut la RFI de către deputatul liberal Cezar Preda. El spune că formaţiunea sa va organiza proteste de stradă până la dezbaterea moţiunii de cenzură în Parlament.

Este PNL pregătit să vină la guvernare, dacă moţiunea de cenzură va trece? „Dvs. primiţi în general răspunsuri din acestea şablonate: bineînţeles, suntem pregătiţi, venim la guvernare, avem echipele făcute. Eu nu sunt în vârful PNL şi nu pot să ştiu meandrele acestea, dacă PNL are pregătită echipa cu care să conducă România acum. E drept însă că bâlbâiala aceasta a PSD şi a liberalilor din ALDE a făcut în aşa fel încât în posibilitatea că acest Guvern pică, să se schimbe majoritatea. Şi cum lucrurile se fac pe repede înainte în România, presupun că şi o asemenea ipostază va conduce la formarea şi la închegarea unei coaliţii care să dea un Guvern României, dar e puţin probabil. Eu sunt un om politic cu experienţă, spun eu şi nu intru în asemenea speculaţii şi pronosticuri că putem schimba majoritatea parlamentară”, declară Cezar Preda, pentru rfi.ro.


Comentarii

Cezar Preda? O lepră PDL rămasă-n eșalonul fruntaș al PNL din păcate, un lingău și o nulitate politică, un rebut din toate punctele de vedere. Slugoiul ăsta de Preda n-a fost niciodată-n stare de nimic, dar a lins și gâdilit la găoz pe mahării partidoiului său, indiferent că a fost PDL iar acum PNL. Ratatul ăsta de Preda a dat legea uniformei obligatorii la clasele primare, mare scofală și lucru de nimic, în rest e vai ș-amar de capul lui. PNL trebuie să-nțeleagă faptul că cu asemenea ratați n-o să facă mare brânză niciodată. Toate leprele din fostul PDL care au fost în funcții importante-n partidoiul ăla neo-fesenist trebuie să dispară din eșalonul de frunte al PNL pentru totdeauna. Punct!

17 noiembrie 2017 21:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.