Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Dupa un inceput foarte slab de partida (a fost condus cu 3-0), David Goffin a facut unele ajustari in jocul sau: a stat cat mai aproape de baseline, a lovit mingea din urcare, a incercat sa dicteze ritmul, in timp ce jocul de picioare i-a functionat la un nivel inalt. Belgianul a intors soarta meciului cu Dominic Thiem, victoria venind in doua seturi, scor 6-4, 6-1. Goffin isi trece in palmares cel mai important rezultat al carierei de la Turneul Campionilor: calificarea in semifinale - faza a competitiei unde va da peste Roger Federer.

Locul patru in clasamentul mondial, Thiem era vazut drept favorit al disputei cu Goffin (8 ATP). Inceputul de meci asta a si aratat: un Dominic aflat la conducerea partidei, cu lovituri aspre, cu un rever care a deschis foarte bine terenul si cu un forehand puternic, care a rapus defensiva adversarului. S-a ajuns la 3-0 in favoarea austriacului, moment din care in "O2 Arena" a rulat un alt film.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.