Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, în Suedia, întrebat fiind despre noul dosar care îl vizează pe Liviu Dragnea, că persoanele condamnate sau cercetate penal nu ar trebui să fie în aparatul de conducere al statului.

"Eu m-am exprimat de foarte multă vreme Din capul locului, persoanele care au fost condamnate sau cercetate penal nu trebuie să fie în conducerea statului, punct", a declarat Klaus Iohannis, în Suedia, fiind întrebat cum comentează faptul că preşedintele Camerei Deputaţilor este cercetat într-un nou dosar.

Integral pe MediafaxComentarii

Adrian Nastase, 14 case nae, nu pot uita sarutul tau

19 noiembrie 2017 19:03

@ 19 noiembrie 2017 8:54 (3) Nene, nu sunt parte a vreunei comunități, iar faptul că te combat e legat numai de principiul liberului cugetător ce mă caracterizează, pentru că nu pot fi manipulat sau mințit îm față de un slugoi securistic fezandat ca tine. Voi securiștii bolșevici v-ați învățat ca și cei câțiva tartori gureși din PSD cum e și nazistul ăla de Codrin Ștefănescu, că orice emanație a voastră e obligatoriu reală, așa cum și unii jurnaliști din presa bolșevicească actuală fac același lucru, anume emit o teorie într-un articol de presă, fără argumente doveditoare, dar care dacă autorul a bătut-o-n cuie pe pagina de ziar, obligatoriu trebuie să fie și reală, iar cititorul trebuie s-o înghită așa cum e ea, fără s-o discearnă și s-o judece mai amănunțit, pentru a verifica veridicitatea ei. Așa că mă nene, degeaba te scremi tu cu niște argumente sclerozate, pentru că nu numai că ai ajuns să nu te mai convingi tu pe tine însuți, darămite să mai convingi și pe alții din cei cu mintea limpede. Așa că băi labarțoiule, adio și n-am cuvinte!

19 noiembrie 2017 19:02

Sandu Informatii din SIBIU Cum puteti sa sustineti un asa zis om care in perioada cat a fost PRIMAR in Sibiu ,nu a primit in audienta nici un ROMAN,toti au fost dirijati catre viceprimari.Cata falsitate cand se intoneza IMNUL ROMNIEI si el duce mana la piept.Face mari eforturi sa distruga ROMANIA, NOI ROMANII CE FACEM?

19 noiembrie 2017 19:01

@ 19 noiembrie 2017 8:54 (2) Dar Japonia s-a deschis la capitolul etnic, chiar dacă acolo trăiesc și cetățeni din alte țări ale lumii, deocamdată procentul de străini nu e înfloritor. Vietnamul a fost o poveste care le-a dat o lecție americanilor, dar dacă nu erau ajutați de URSS, rezultatul era cu totul altul. Dar poate că e mai bine că s-a întâmplat așa. Imperialismul american mascat ce-i drept e arhi-cunoscut, problema e că politica mondialistă contemporană a imperialismului global a cam apus, fostele colonii ale unor state europene sunt acum state independente, etc. Parazitismul de sorginte arianistă fascistă pe care-l elogiezi tu la final e constipat, pentru că e doar o noțiune seacă, ce n-are nici o esență reală, atât timp cât o nație de oameni n-are ce mânca, iar dictatorul nord-coreean trăiește în fast aristocratic de burghez proletar. Cacofoniile tale cu propaganda soroșistă sau cu comunitatea de informații sunt neconcludente, deși tu ai făcut parte din securitatea ceaușistă, asta e o certitudine, pentru că ai rămas îndoctrinat cu ideologia aia îndobitocită și lăbărțată aiurea.

19 noiembrie 2017 19:01

@ 19 noiembrie 2017 8:54 (1) Băi agitatorule constipat, tu nu ești chiar bou, dar ești vițel adult, iar mă-ta săraca, n-are nici o vină, pe ea o mânca-n cur, așa că schizofrenicul de taică-tu care era măgarul colhozului are tot meritul de a te concepe pe tine, care ai fost cufurit pe lumea asta printr-o diaree împrăștiată. Te las să putrezești în bunăstarea comunistoidă, alături de oltenii tăi de sorginte rusofonă, ăia de pe vremea de după victoria revoluției socialiste din 1917 și acolo-n URSS-ul ăla trumfal care a decedat între timp prin 1989 mulțumită lui Gorbaciov, dar și datorită prăbușirii zidului Berlinului, pentru că Gorbaciov a fost forțat de căderea acelui zid, că deh, numa la atât te duce capul. Văd că ești consecvent cu apologia comunismului, pomenești de China și Vietnam, alături de Coreea, presupun că te referi la Coreea de Nord, pentru că ești incoerent, problema e că degeaba te scremi tu cu teoriile despre găozul comunismului, pentru că-n China după piața Tien a Men, lucrurile acolo au luat o întorsătură interesantă, China a rămas condusă de partidul unic, dar acolo s-a adoptat economia de piață liberă, deci capitalismul economic, iar atualmente China e un avorton comunist numai cu numele, asta până se va institui și acolo pluripartitismul, deși poate va mai dura ceva până la acel moment. Mi se rupe duda de puritatea poporului nord-coreean, ăia săracii trăiesc un infern, n-au ce mânca în provincie și la sate, iar capitala e ceva mai hrănită, deși acolo nu există supranutriți sau obezi, un semn de bunăstare, nu-i așa? Cu japonezii e altceva, ăia sunt capitaliști iar militarismul lor a apus după bombele atomice americănești.

19 noiembrie 2017 19:00

Gheorghe Craioveanu Au iesit sau au fost trimisi imputiti de postaci platiti de hoti si penali Psd-Alde ,,@nae,,@v,,sa il atace pe Iohannis,,futu-va in gura de jeguri si tigani imputiti,,,

19 noiembrie 2017 15:28

nae D-le adrian nastase , te sodomizez cu toata consideratiunea , si pe tine si pe ma-ta si pe toti bashinisto-johannisto-binomisti!

19 noiembrie 2017 13:21

LGBT si obsesia prostovanului Du-te si fa-o cu porcii, obsedatule! Mai sunt, pe ici pe colo, crescatorii si in Romanica . Daca nu le gasesti, incearca si porcii mistreti. Cuiburile de pupeze sunt reomandabile si ele, datorita faptului ca sunt garnisite cu escremente umane, Daca esti de talie mica, incearca si o pupaza. Te-ai simti fain in cuibul ei. Daca nu-ti place pupaza, nu-i nimic, o faci cu pupazoiul. Dar ai grija, pupazoiul vorbeste acasa la el doar germana, subdialectul sasesc!

19 noiembrie 2017 10:50

Adrian Nastase E dimineata, imi vine a fute. Caut un postac psd-ist efeminat. v, imbecilul, e pe ciclu, mircea analfabetul o are larga. A ramas Nae, consilierul psd. Nae, iti infig cornu ca la Cornu?

19 noiembrie 2017 10:26

@@labartzoiului de mai jos (de la laba, nu de la diaree verbala!) Baa zgubiliticule, bou e ma-ta, care te-a facut c-un catar sifilitic si te-a nascut intro balega! Na, ca ma faci sa-ti raspund pre limba ta de avorton! As avea argumente sa-ti demontez fiecare silaba, dar la ce bun?! Joci la intimidare din partea nu stiu carei "comunitati", cea de informatii, sau cea sorosista, mai degraba ultima, dar joci prost, fiind, de felul tau, doar indoctrinat, nesimtit si obraznic, nu cult si inteligent. Ce sa-ti mai spun? Marx, Engels, Lenin si Stalin, Trotsky, Beria sau Yagoda (ala cu gulagurilor), Rotschild, Rockefeller sau Soros erau/sunt olteni de-ai mei, nu de-ai tai. Niste ingeri! Bolsevicii au fost geto-dacii, ma, adica dracii care isi iubesc tara. Umanitatea este iubita de aia care dau cu bombe, care jefuiesc o juma de lume ca sa aiba de bugete militare de mii de miliarde de dolari cu care sa distruga rstul lumii. Uite ca au luat-o insa in buba in Vietnam si-n Coreea, exista pe lume si "bomba Tzarului", China este deja o putere uriasa pe toate planurile, iar in State, cei din spatele lui Trump (poate nu si Trump!) vad lucrurile diferit. Chiar si Israelul (prin filonul de gandire Yitzhk Shamir, cel ce se injura cu "elita" din State) vede lucrurile putintel altfel! Asa ca, domnule "ideolog" de ocazie, oracaie matale pe la alte mese despre bolsevism, Coreea de Nord si alte dobitocisme! Apropo, popoarele coreean si japonez au o puritate etnica de 98%!!! La nevoie, pot sa moara pana la ultimul pentru tara lor, comunista sau nu. Ei traiesc in tara lor, nu in a altora, pe care s-o paraziteze ...

19 noiembrie 2017 8:54

Adrian Nastase Bai v, cat e pretul la oua, numara-mi-ai ouale?

19 noiembrie 2017 8:26

@ 18 noiembrie 2017 21:44 (2) Teoriile cretine, imbecile și idioate despre noua ordine mondială controlată de un grup foarte mic de indivizi sunt niște basme fantasmagorice create de niște idioți pe You Tube pentru simplul scop ca acei cretini să-și aroge ceva ireal, la care pun botul toți naivii fără minte. De fapt, noua ordine mondială e rezultatul politicii tuturor țărilor lumii în ansamblu, ordine în care în funcție de puterea economică în primul rând și apoi legat și de cea militară, lucrurile se aranjează de la sine în funcție de împrejurările globale, fără ca o divinitate ocultă sau nu să-și bage coatele p-acolo. Iar la final e vorba despre calitatea traiului omului obișnuit, care-n regimurile politice ale statelor dezvoltate și democratice ale lumii are o calitate superioară. Tu, sărmane bolșevic împuțit retard, n-ai decât să fugi cât vezi cu ochii în Coreea de Nord, unde o să mânânci schije și șrapnele la dejun, șuturi în cur la prânz, iar la cină o să iei câte o muie, ca să te saturi. Apropo, care e procentul de capital străin investit și care funcționează activ în economia SUA? Că la noi în România, după capul tău, străinezii ne-au luat tot, chipurile. Băi cretinule, lasă tu gargara aia comunistoidă cu PSD-ul tău împuțit care a făcut și a dres, că-n realitate PSD-ul împuțit nu e preocupat decât de parvenirea tartorilor care conduc partidoiul ăla împuțit, prin protejarea cu orice preț și orice mijloace a acelor nemernici în fața legii, în timp ce țara e dusă de râpă de șleahta aia împuțită de bolșevici nemernici, care înglodează România în datorii externe pentru multe generații viitoare. La final te muiesc în gură, Gunoiule nerezistac!

19 noiembrie 2017 0:49

@ 18 noiembrie 2017 21:44 (1) BăI sclerozatule, nu te mai screme să-i ridici în slăvi pe bolșevicii tăi împuțiți, cu toate calculele tale imbecile de procente de măriri de pensie și salarii, că realitatea adevărată e cu totul alta decât hârtia ta cu procentele tale împuțite. Or fi procentele tale ălea pe care le tot cufurești tu din constiparea mintală în care te complaci, problema e că realmente mărirea aia grozavă la salarii și pensii e de 4%, adică de 4 lei la 100 de lei, deci dacă bolșevicii tăi împuțiți au mărit actualele salarii și virgule de pensie cu 125 de lei, statul ia înapoi prin taxe de solidaritate și impozite de proletariat 120 de lei, așa că din toate punctele de mărire nu mai râmăne nici măcar o virgulă de mărire amărâtă și aia, pe care n-ai decât s-o bagi în mă-ta, ai înțeles? Tu, băi măscăriciule bolșevic împuțit, îl amesteci ba pe Hitler, ba pe Stalin și Beria, ba pe Pitagora în magistratură, ba pe Rockefeller și pe Stalin și pe Engels aiurea în niște teme mondialiste fantasmagorice, după care sari în toaleta ocultismului iluminat cu opaițul minților îndobitocite de prostie, apoi de bagi în găozul lui George Soros și-l vidanjezi asiduu degeaba, pentru ce mă nene? Ce vrei tu să scoți în evidență? Adică România a fost mai bine în comunismul ceaușist decât să fie în UE? Că URSS-ul a dus-o mai bine decât o duce acum Rusia. Ce tâmpenii fabulezi tu aici băi Boule? Că Stalin și Lenin au fost genii? Că Ion Iliescu a fost președintele mult iubit și stimat al minerilor și mineriadelor și că mai bine era cu el ales pe viață? Lasă procentele ălea imbecile și cretine, care sunt reale numai pe hârtie nu și-n realitate, idiotule!

19 noiembrie 2017 0:48

Futu-va-n gura de bolshevici Sobolanul Basescu a luat 25% de la bugetari, sobolanul Dragnea ia 21% de la toti. Sobolanul Ciolos a facut zero km de autostrada, sobolanul Dragnea a facut tot zero km de autostrada, chiar a diminuat investitiile la 30% din cate erau sub sobolanul Ciolos.

18 noiembrie 2017 23:02

nae, consilier local PSD de 14 ani, gaozar de 25 de ani Bai v, ce-ti face heterosexual asta? Urineaza pe tine?

18 noiembrie 2017 22:12

@F...-n de bolsevici Da, baa, le-a "marit" impozitul de la 16% la 10%, pensionarilor le-a "micsorat" punctul de pensie de pe la vreo 780 lei la 1.100. Veniturile "marite" de Basescu cu ce cel putin 40% le-a readus la nivelul precedent, dupa care le-a "micsorat" cu inca pe-atat. Mai vrei? Iti pot da si alte exemple. In realitate, atacurile voastre furibunde se explica prin incercarea de a-i impiedica pe pesedei sa performeze chiar mai mult. Au insa si ei destule bube, dar nu stiti voi sa le dezvaluiti inteligent si, mai ales, sa veniti cu programe mai bune. Basescu a facut Romania pulbere, iar Ciolos, intrun an, a stralucit prin zero fonduri europene, prin mish-mashuri tehnocrate in folos propriu, si, in cel mai bun caz prin, stagnare economica.

18 noiembrie 2017 21:44

Futu-va-n gura de bolshevici Imbecile, ce a fcaut guvernul PSD pt oamenii simpli care muncesc? Le-a luat impozite mai mari ca sa dea pensii speciale tortionarilor comunisti. Du-te in Corea de Nord. Acolo scapi de multinationale si de UE.

18 noiembrie 2017 20:50

@F...-n de bolsevici Da, baa, ca d-aia ne-au luat petrolul, gazele, padurile, aurul, wolframul, averea Grupului Etnic Cerman, muncitorii calificati, medicii, studentii straluciti, tot-tot-tot! Acum si pamantul din cimitire. Crapam de fericire ca am ajuns o colonie umilita si jefuita sistematic. Ati ramas voi, patriotii #rezistaci. Spuma cretinitatii, careia ii curg balele dupa banutii si indicatile de pe feisbuci ale haitelor ONG-iste ale lui Soros. Bravos! Ne putem uita la soare, dar la idiotenia voastra ba.

18 noiembrie 2017 20:29

Futu-va-n gura de bolshevici UE a fost conceputa tocmai pentru a evita alt razboi in vestul Europei bolshevic handicapat ce esti. Du-te in Coreea de Nord handicapatule.

18 noiembrie 2017 20:01

Futu-va-n gura de bolshevici Se scumpesc toate, scad salariile nete si in loc sa intrati in pamant de rusine, tot mancati cacat. Bai muila, Romania este mai bine in UE decat in afara UE, iar negocierile le-a inceput guvernul PAS al lui Nastase, avorton borat ce esti.

18 noiembrie 2017 20:00

@@v de la wc Bravo, ba! Carevasazica englezii sunt pesedei, ca nu mai vor in mUE! Daca ai cunoaste istorie, ai sti ca mUE a fost gandita si pusa in practica de un grup de economisti si de avocati nazisti, ca Hitler insusi voia o Europa germana prietenoasa cu supusii cuceriti, ca, prin mUE, Gemania a obtinut pe cai economice ceeace nu a reusit Hitler prin mijloace militare. Ar mai trebui sa stii ca nici SUA nu debordeaza de fericire pentru o mUE puternica si concurentiala, dar este tolerata in virtutea planurilor ocultei rozalii, dominate de bancherii khazari, ce viseaza la o noua ordine mondiala, condusa de un guvern mondial condus de ei insisi, care sa desfiinteze natiunile, sa reduca drastic populatia globului, iar cei care raman sa fie oameni "unidimensionali", contolati total prin cardurile de tot felul si cu creierii spalati, netezi si uscati, asa cum sunteti voi, tampitii, care cred ca schimba Romania, dar nu stiu sa o roata de bicicleta, sau sa frezolve o problemutza de clasa a VII-a!

18 noiembrie 2017 19:43

@v de la wc SRI este mostenitorul fostei securitati comuniste. PSD intretine un discurs anti-american, anti-UE, anti-mediu privat, anti-dezvoltarea infrastructurii. Incep sa se scarbeasca si lideri PSD: europarlamentarul Sorin Moisa, fostul premier Victor Ponta, etc. Postacilor PSD produceti numai scarba fata de psd prin postarile voastre imbecile, anti-europene. Multi dintre cei care va citesc se hoatrasc sa iasa data viitoare la vot. Cand iese multa lume la vot, procentul psd scade.

18 noiembrie 2017 19:19

gunoiul rezistac Sa fie clar, solda securistica suplimentara imi revine numai mie! Eu sant ala care ma dau "nae consilieru", "v" si multi altii. Sa nu carecumva sa ponteze si altii in locul meu ca-i sparg, ca ca mine de scarbos, de spurcat si de bulangiu nu-i nimeni! Numai un porc nesimtit ca mine merita sa haleasca laturile de la ferma presidentiala, sau de la hambasadele hamericana, batava si khazara. Ca numai o vita incaltata ca mine se potriveste cu drapelul CURcubitaceu facut varza de o scula mare si neagra precum fundul iadului, numai SPIRTualitatea mea bine stimulata de un cocteil supradozat de droguri se potriveste cu maretele idei si idealuri iohannisto-ciorosiste!

18 noiembrie 2017 10:14

v, zis si cacat Dragnea are pula mare. O sa fie sef de camera la parnaie. O sa-i guta-n cur pe toti. Pana atunci fute-n cur poporul roman consiliat de israelieni perversi. Sunt mandru ca sunt psd-ist, ca n-am muncit o zi in viata mea, n-am facut sex cu nici o femeie, n-am citit nici o carte, nu stiu ce e sapunul, logica sau bunul simt.

18 noiembrie 2017 8:55

@nae, zis si gaoz trist Bai nae, cretin absolut, Johannis a cumparat o casa da la unii care o cumparasera la radul lor cu acte in neregula. Mai opreste-te din mancat cacat. In anii 90 casele erau ieftine. Si Nastase al tau avea vreo 14, Dragnea are un palat in toata regula. Prin postarile tale, doar maresti scarba fat de psd. E valabil si pt turbatul imbecil v si analfabetul mircea. Fmm de cretin.

18 noiembrie 2017 6:57

nae, consilier local PSD de 14 ani Johannis, un heterosexual notoriu.

17 noiembrie 2017 23:07

Codrin Stefanescu & Mirel Palada Mai v, de la wc, cat iti da psd-ul pt cacatul pe care il mananci toata ziua pe ziare.ro?

17 noiembrie 2017 20:20

v Ghiolbanis poate imi aduci si mie niste reviste cu barbati goi facand sex ca in Suedia sunt multi. Ca-n toate tarile conduse de socialisti, poponarii mei sunt discriminati pozitiv.

17 noiembrie 2017 20:17

Gicu Cu siguranta, toti pupincuristii PSD.isti sunt hoti, penali, dovediti sau nu. Tara hotilor!

17 noiembrie 2017 19:56

v Nu am informatii ca Ghiolbanis ar avea "legarturi" cu securitatea, dar se pare ca toti sasii, au plecat in Germania, doar cei care aveau ceva "legaturi" cu securitatea au ramas in tara.

17 noiembrie 2017 17:10

v Baietii cu ochii albastrii, vad ca-si fac datoria si sterg comentariile contra lui Ghiolbanis. Ba Ghiolbanis, daca esti in Suedia in "excursie" pe banii nostrii, spunene impresii de calatorie. Tu faci aprecieri contra lui Dragnea. Din presastiu doar ca este acuzat a nustiu cita oara, dar stiu ca tu ai pierdut un proces cu un apartament. Daca nu erai pe post de presedint, inainte primare de Sibiu si sef la FDGR, acuma erai la puscarie.

17 noiembrie 2017 17:06

mircea pa unde sa duse Plavanu si-o fi lut cu el si Martoaga??astia doi aduc numai deficit poporului.

17 noiembrie 2017 16:30

Haolei mâncami-ai tu mie produsul din Ms-DOS să moară mătă de FALSIFICATOR ordinar ce ești. Tu vorbești băi ghiolbanis? Vorbești de funie în casa SPÂNZURATULUI? Păi tu ești cel mai mare BANDIT, HOȚ, FALSIFICATOR BORFAȘI și tot ceea ce este mai rău DELICVENTULE !!!!!

17 noiembrie 2017 15:47

plecat aoleu, inseamna ca ramanem fara presedinte! mai rau, ramanem fara politicieni , ca toti sunt corupti, doar ca unii sunt prinsi si altii nu . Romanul sa se trezeasca, toate partidele exista doar din cauza ca sunt oameni care vor access la ciolan. NU este absolut nimeni altruist si binevoitor, hai sa facem ceva pentru saracii de oameni. Clar, scopul e access la ciolan. Indiferent de culoare politica! De aceea ar trebui de fapt un sistem de management FARA clasa politica.

17 noiembrie 2017 14:56

plecat aoleu, inseamna ca ramanem fara presedinte! mai rau, ramanem fara politicieni , ca toti sunt corupti, doar ca unii sunt prinsi si altii nu . Romanul sa se trezeasca, toate partidele exista doar din cauza ca sunt oameni care vor access la ciolan. NU este absolut nimeni altruist si binevoitor, hai sa facem ceva pentru saracii de oameni. Clar, scopul e access la ciolan. Indiferent de culoare politica! De aceea ar trebui de fapt un sistem de management FARA clasa politica.

17 noiembrie 2017 14:56

Pentru europeanu PUPINCURIST genetic, ceea ce ai vazut la mătă aia faci și tu Cât de corect poate fi acest NAZIST din moment ce a VÂNDUT COPII din ORFELINATE! Cât de corect poate fi acest NAZIST din moment ce a FALSIFICAT acte pentru a FURA CASE. Prostimea ce-l pupa-n Ms-DOS pe NAZIST poate să latre până o să facă SPUME!!!! HAI GHIOLBANIS, nu vrei să SCOȚI GHIOLBANII în stradă? Fir-ați ai DRAQULUI cu mamă voastră cu tot.

17 noiembrie 2017 14:32

nae Exagerezi Patriotule cu dovezile de patriotism ale etnicului german , eu nu le-am identificat pana acum , constat doar ca trage impreuna cu altii pentru unii "de afara" ! Cat priveste "penalii" despre care toata lumea vorbeste si care , fi rezonabil , nu sunt doar in PSD , sunt total de acord sa faca un pas in spate sau cel putin lateral pana la judecarea pe fond a spetelor , unde se va stabili vinovatie sau nu ! Daca da , atunci afara si pusi unde trebuie !

17 noiembrie 2017 13:59

Prezumtia de nevinovatie Pana una-alta, dosarul lui Dragnea a fost inchis de 4 (patru) ori! Asta inseamna ca de 4 ori procurorii n-au avut dovezi pentru a le supune instantei. Acum a arajatt Monica Macovei ceva cu OLAF-ul, caruia ii curg si lui balele dupa un "succes" kiovesian si se incearca din nou marea cu degetul. Daca nu se reuseste condamnarea lui Dragnea, macar e umplut de rahat ... Vorba ceea, ceva-ceva tot ramane. Aceasta situatie impune mai mult decat oricand invocarea si respectarea prezumtiei de nevinovatie. Remarcile justitiare ale lui Iohannis, pentru care nu exista prezumtii, ci PROBE de vinovatiei, sunt o simpla incitare cu geaca rosie a rezistacilor la iesire in strada pentru rasturnarea puterii legitime, iar aceasta inseamna incitare la dezordine si chiar la lovitura de stat!

17 noiembrie 2017 13:45

europeanu R-ati ai dracu de pesedei ! Decat olteni puturosi si hoti mai bine nemti corecti. Nu ma pacaliti cu sistemul vostru bolsevic de raspandaci pe modelul : noi ( adica voi pesedeii ) nu ne vindem tara…sictir !

17 noiembrie 2017 13:37

Stati linistiti, #rezistacilor! Daca Iohannis ar fi judecat pentru toate bubele pe care le are, n-ar exista destule articole in Codul Penal pentru faptele sale! Ia ganditi-va, pentru ce "merite" a primit de la statul german cea mai inalta cocoratie ce poate fi acordata unui civil? Chestia cu casele este doar o chiuitura ce-i pune in valoare imensa nesimtire de bolovan! Eu unul l-as condamna pe prezident sa fie mutat cu resedinta la marginea Sibiului, unde sa fie vizitat 24 de ore din 24 de toti ursii ramasi fara adapost pe masura ce prietenul sau austriac (pentru ce oare?) distruge padurile Romaniei, in timp ce ale Austriei raman bine-merci la locul lor lasat de Dumnezeu.

17 noiembrie 2017 13:22

PERFECT DEACORD Dar cu cele ce au făcut FALS in acte, au contribuit la VANZAREA de copii instituționalizați, dar prin diverse ”FORMULE” fac parte din ”SISTEM” , ce facem. Acei DERBEDEI, au voie sa ajungă PRESEDINTELE TARII? Spune tu Iohanis cum cum ai facut toate aste, si mai mari ca astea?

17 noiembrie 2017 13:11

Tiganul Nae ai dreptate Johannis sa demisioneze si pentru cei ca tine sa-l punem pe regele Cioaba !

17 noiembrie 2017 12:38

Patriotul Nae, acest Presedinte de etnie germana, este mai patriot decit toti PSD-istii tai care au jefuiesc tara de 20 de ani. Tu vrei sa fii reprezentat de penali? Pestele de la cap se impute !

17 noiembrie 2017 12:36

nae Dar cele dovedite ca si-au dobandit proprietati prin acte false , stabilit de instanta , ca tine , presedinte de etnie germana aservit intereselor altor puteri , pot sa mai ramana la conducerea Statului si sa mai aiba si tupeu sa mai candideze ? Nu mai vorbim de eforturile pe care le faci pentru sustinerea Statului paralel prin binom si alti nenorociti , ca sa-ti infrangi adversarii politici ! DEMISIA JOHANNIS !!!

17 noiembrie 2017 12:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.