Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat joi că rezistența pe care unii o opun modificării legilor justiției este cauzată de mulți factori, printre care "rutina, stagnarea, spiritul acesta 'e bine, merge și așa'", iar alții se opun pentru că vor să-și conserve privilegiile. Invitat la Antena 3, Tudorel Toader a fost întrebat de ce s-a creat o "isterie" în legătură cu modificarea legilor justiției.

"Nu i-aș spune chiar isterie, dar, oricum, este o dezbatere foarte intensă. Este o dezbatere atipică prin raportare la celelalte proiecte de lege. La noi, societatea s-a schimbat profund. Sperăm ca și mentalitatea să se schimbe tot profund și tot în bine. Aproape ciclic, cam la 12 ani, la noi se cam schimbă legile fundamentale. Avem Constituția din 1991, revizuită în 2003, deci după 12 ani. Avem pachetul de legi ale justiției din 1992, modificate în 2004, după 12 ani, o modificare în 2005 și acum în 2017, iarăși 12 ani de zile", a spus ministrul.

Integral pe AgerpresComentarii

Uta conservarea privilegiilor ,asta conteaza si cu toate astea se mai fac inca multe mismasuri.Sa numesti asta nesimtire sau mitocanie e prea putin !!Tot ce se face in tara asta de niste nulitati de parlamentari numai interese de gasca au in spate,asa ca votati in continuare !!!

17 noiembrie 2017 9:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.