Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Se făcea că într-o zi a intrat în România un spion.

De spion ce era, lumea își făcea selfie-uri cu el. Doar orbii nu-l puteau remarca, cu bărboanca lui de Rasputin, cu hainele paramilitare, cu profilul lui războinic de pe Google, Facebook și Youtube. Vigilentele noastre organe l-au prins în timp ce făcea poze la „infrastructura critică” și la „obiectivele militare naționale, cât și ale aliaților, amplasate în sud-estul României cu intenţia de a afecta parteneriatele noastre strategice”.

„Toate acțiunile cetățeanului sârb derulate în România au avut un caracter clandestin și un modus operandi specific activităților de spionaj”, spune SRI, într-un comunicat care duce umorul pe noi culmi de civilizație și progres. Deci Putin l-a trimis pe spionul Borat să facă poze la baza Mihail Kogălniceanu, ca să ne distrugă alianța cu americanii. Piece of cake! Asta e misiune? Ia să-l fi pus să pozeze infrastructra cu adevărat critică, precum autostrada Comarnic Brașov sau spitalele regionale. Ia să-l fi pus să afle PIN-ul de la cardul lui Tudose. Ia să-l fi parașutat în zona securizată Belina, nume de cod și știucă „Operațiunea Monstrul”.

Integral pe RepublicaComentarii

NANA SRI &Coldea & Kovesi & gasca bashineasca, au atentat la siguranta nationala si la sanatatea cetatenilor, in mod de 100 ori mai periculos si mai real, decat orice prapadit de spion sau caricatura de terorist.

16 noiembrie 2017 19:01

ss Bravo Florin! Asta-i sri. Activitate de doi lei.

16 noiembrie 2017 17:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.