Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Jucătoarea de tenis Serena Williams și logodnicul său Alexis Ohanian, cofondator al companiei Reddit, se căsătoresc joi. Serena Williams și Alexis Ohanian au împreună o fiică, Alexis Olympia Ohanian Jr, care s-a născut în septembrie, relatează ziarul spaniol La Vanguardia.

Potrivit portalului american Page Six, ceremonia va avea loc la Centrul de Artă Contemporană din New Orleans și se așteaptă să participe o mulțime de figuri cunoscute. Din câte s-a aflat, vor fi prezenți membri ai familei jucătoarei de tenis precum și rude ale logodnicului său.

Vor fi însă prezente și vedete precum cântărețele Ciara sau Kelly Rowland, mama surorilor Kardashian, Kris Jenner, sau actrița Eva Longoria. Este foarte probabilă și prezența artistei Beyonce și a soțului său, Jay Z. Serena a apărut în videoclipul lui Beyonce, "Sorry" și cele două sunt prietene bune. Pe de altă parte amândouă au rămas însărcinate în aceeași perioadă și au născut la câteva luni diferență.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.