Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea „Sinteza Zilei” lucrarea susținută la Institutul Național al Magistraturii de Alexandra Lăncrănjan, procuroarea care îl anchetează pe Liviu Dragnea în noul dosar.

Lucrarea, care poartă numele de „Încălcarea prezumției de nevinovăție prin declarații oficiale ale reprezentanților statului”, a fost realizată în 2009.

În capitolul 3 al lucrării, procuroarea oferă și un caz practic – comunicatele organelor de urmărire penală române.

„Vom începe cu câteva informări realizate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiției. Un prim comunicat se înscrie în tiparul contextual în care o infracțiune deosebit de gravă atrage atenția publică având în vedere faptul că inculpatul este suspectat de săvârșirea infracțiunilor de omor deosebit de grav și tâlhărie”.

În opinia procuroarei, Parchetul a încălcat prezumția de nevinovăție a inculpatului și oferă și motivarea pentru acest lucru.

Este însă exact ceea ce a făcut și ea cu comunicatul de urmărire penală a lui Liviu Dragnea.


Comentarii

Joe Indianul Nene Tom Sawyer, tu nu trebuie să mănânci căcat, pentru că ai capul plin de fecale. Dar nu vei fi niciodată la conducerea a ceva sau a cuiva, tu ești sclav și rob de când ai căscat ochii pe pământ. Iar știrea senzațională, uluitoare, mega-aburitoare a antenelor Varanului nu e decât o bășină cu stropi, căcată de ziariștii ăia care o tot rup pe englezo-româna lor de baltă, dar nu știu să scrie și nici să vorbească românește corect. Iar aplaudacii de la antenele Varanului nu sunt decât niște manipulatori și niște mincinoși în aproape tot ce rag ei acolo pe sticla TV-ului. Dar tot ce rag ăia acolo, e mega, e uluitor, e exploziv, e senzațional, dar completamente ireal. Cu tot circul pe care-l fac ăia acolo, cu glumele lor răsuflate despre oameni eminenți de cultură sau despre politicieni integri, antenele Varanului nu sunt decât o propagandă stalinistă infectă. iar tu care-i elogiezi pe cei de la antene, nu ești decât un naiv și un lingău înfocat ce îngurgitează prostia servită cu nonșalanță de haznaua lui Voiculescu.

15 noiembrie 2017 19:27

Vasile cautati printre rude prieteni oameni de pe scara ! sigur ceva rahat gasiti , nu va lasati soldati ai lui voiculescu domnia intunericului e aproape!

15 noiembrie 2017 15:39

Tom Sawyer Este de mirare ca nu esti printre ei, Craiovene! La ce cantitate mananci zilnic, ai putea fi chiar in conducerea postului!

15 noiembrie 2017 9:09

Gheorghe Craioveanu.. mancatori de cacat au inceput atacul,,,la antena 3 sunt numai mancatori de cacat.

14 noiembrie 2017 23:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.