Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Consiliul Judeţean Maramureş şi ISJ au declanşat marţi un control al programului "Laptele şi cornul", după ce au fost găsite cornuri expirate. Unei eleve de la o şcoală din Cavnic i-a căzut un dinte, după ce a muşcat dintr-un corn tare.

Directorul Colegiului Economic ”Pintea Viteazu” din Cavnic, Marin Borcut, a declarat, marţi, corespondentului Mediafax, că din spusele şoferului care a distribuit cornurile a reieşit că produsele ar fi fost făcute sâmbătă, cu trei zile înainte.

„Am avut probleme cu cornul primit în cadrul programului Laptele şi cornul, chiar în prima zi a începerii acestui program. Unei eleve din clasa pregătitoare de la unitatea noastră i-a căzut un dinte când a muşcat dintr-un corn primit, care era tare. Cornul a fost de vină, era atât de tare că dacă dădeai cu el de masă suna ca şi lemnul”, a spus directorul Colegiului Economic ”Pintea Viteazu” din Cavnic, Marin Borcut.

Purtătorul de cuvânt al CJ Maramureş, Amalia Babici, a declarat, la rândul său, că s-a luat legătura cu firma distribuitoare a cornurilor, care a promis că va remedia situaţia în termen de 24 de ore.


Comentarii

Oltean Si in alte judete situatia este similara - biscuiti, tari ca piatra, absolut fara gust, lapte UHT (nu este lapte pasteurizat, ci tratat la temperatura inalta, care duce la degradarea proteinelor din ea) etc. Daca se sau fructe, acestea sunt mere de calitate industriala, fade si zbarcite. Cata vreme "pretul minim" si "interesul de Partid" vor fi criteriile de baza la atribuirea licitatiilor, situatia va continua.

15 noiembrie 2017 5:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.