Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Nevoia de bani a Guvernului Tudose a ajuns la investiții. Nu numai primăriile pierd sume mari de bani.
Într-un­ proiect de hotărâre postat pe site-ul Companiei Naționale de Investiții (CNI), se propune o rectificare bugetară negativă de 11,5%. Ciudat este că acest proiect referitor la bugetul CNI este pus în dezbatere publică, dar persoana nominalizată să ofere detalii sau să preia propuneri spune că „nu există un asemenea proiect“. În Nota de fundamentare a proiectului nu se spune care sunt obiectivele de investiții la care se renunță.

Teoretic, Compania Națională de Investiții (CNI) a postat joi, pe 9 noiembrie, un proiect prin care „aduce la cunoştinţa publicului textul următorului proiect de act normativ: Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea bugetului rectificat de venituri şi cheltuieli pe anul 2017 al Societăţii Comerciale Compania Naţională de Investiţii CNI SA, aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice și Fondurilor Europene“. Anunțul continuă cu adresa instituției, adresa de e-mail a persoanei care preia propunerile și numărul de telefon al acesteia. Consilierul Iulia Matei, de la Departamentul Relații cu Parlamentul, spune însă că nu știe nimic despre acest lucru, nici despre termenul de 10 zile calendaristice, timp în care publicul poate face propuneri.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.