Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vitalie Gămurari, afirmă că apariţia în presa de la Chişinău a unor documente ce spun că Vlad Plahotniuc este vizat într-un dosar penal reprezintă un fals.


„De la bun început vreau să spun că este un fals grosolan. Domnul Plahotniuc nu este cercetat penal în România. Documentul prezentat reprezintă o ordonanţă mai veche, care, conform procedurii penale, este intentată în rezultatul unor fapte. Sunt două momente diferite. Deci, nu este pe numele domnului Plahotniuc, este pe fapte, aşa cum prevede legislaţia României, că în orice situaţie, când cineva depune o plângere de acest gen, organele de resort sunt obligate să pornească urmărirea penală”, a declarat Vitalie Gămurari.

Purtătorul de cuvânt al PDM spune că oricare cetăţean dacă ar depus o asemenea plângere la Procuratură s-ar fi intentat un dosar penal.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.