Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Doi brazilieni au fost retinuti pentru 24 de ore de procurorii DIICOT dupa ce au fost prinsi pe Aeroportul Otopeni cu aproape doua kilograme de cocaina in stomac.

Cei doi, Rodrigues Gomes Verice, in varsta de 41 de ani, si Lourenco da Silva Weslley, in varsta de 19 ani, au ajuns in Romania vineri, calatorind din Sao Paolo, Brazilia - Zurich, Elvetia (tranzit) - Bucuresti, impreuna cu o alta persoana de sex feminin.

Integral pe HotnewsComentarii

Traian Basescu Cei doi brazilieni sunt oamenii lui Liviu Dragnea si au venit in Romania ca sa se angajeze la firma Tel Drum, urmand ca dupa angajarea lor sa avorteze bunatatea aia de cocaina prin cezariana tot lui Dragnea. Cocaina reprezinta dividendele de la firmele lui Dragnea din Brazilia, firme off-shore care produc nu numai cocaina ci si etno-botanice, metamfetamina, etc. Traiasca Tel Drum, firma cu cele mai mari succesuri din Romania!

14 noiembrie 2017 15:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.