Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Firma Tel Drum are o istorie veche şi încâlcită, care se întinde pe aproape 18 ani. Deşi Liviu Dragnea a susţinut întotdeauna că n-are nicio implicare în conducerea sau administrarea societăţii, procurorii DNA îl acuză pe actualul lider al PSD de constituirea unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi declaraţii false, infracţiuni care ar fi fost comise în legătură cu societatea Tel Drum.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare de procurorii DNA, pe data de 13 noiembrie, pentru cinci infracţiuni legate de preluarea societăţii Tel Drum şi modul în care firma era favorizată la atribuirea de contracte publice. Istoria afacerii Tel Drum a început în 1999. La data de 29.06.1999, Tel Drum a fost înmatriculată la Registrul Comerţului, având ca acţionar unic Consiliul Judetean Teleorman. Firma din subordinea CJ Teleorman se ocupa de reparaţii pe drumurile judeţene. În vara anului 2000, funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman a fost câştigată de Liviu Dragnea. În septembrie 2000, Liviu Dragnea, aflat la primul mandat ca preşedinte de CJ, a intrat în Consiliul de Administraţie al regiei Tel Drum.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.