Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Acordul a 23 de state membre ale Uniunii Europene în sensul intensificării cooperării în domeniul apărării reprezintă o victorie pentru Germania, fiind salutat de Comisia Europeană, în contextul riscurilor reprezentate de Rusia, comentează Financial Times, subliniind că va trebui evaluată eficienţa proiectului.Douăzeci şi trei dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene au lansat luni un efort în sensul intensificării acţiunilor de consolidare a apărării comune. Comisia Europeană a salutat acordul, catalogându-l drept o "trezire", pe fondul urgenţei de a răspunde la presiuni precum activităţile militare ruse şi depăşirea constrângerilor bugetare.

Acordul pe tema Cooperării Structurate Permanente (PESCO), semnat de 23 de ţări UE în cursul unei ceremonii desfăşurate la Bruxelles, ar putea include proiecte de genul fabricării în comun a unor noi tipuri de tancuri sau lansării unor operaţiuni militare multinaţionale.

Integral pe MediafaxComentarii

europeanu Foarte bine. Daca criminalul de putin mai incearca o marire de imperiu sa stie ca e groasa. Chiar foarte groasa.

14 noiembrie 2017 11:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.