Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La nivel oficial, toti pesedistii jura ca sunt trup si suflet cu si langa Liviu Dragnea. Cand raman singuri, multi social-democratii scot cazmalele si sapa cu sarg la groapa mult iubitului si aparatului presedinte.

Coincidenta a facut ca exact in momentul in care Liviu Dragnea este din nou inghesuit de DNA prin PSD sa circule rezultatele unui sondaj comandat chiar de social-democrati. Un sondaj conform caruia Liviu Dragnea si Mihai Tudose sunt in picaj, ceea ce inseamna si ca partidul nu va intazia sa o ia pe urmele lor. Altfel spus, sondajul ii baga in cofa pe liderul en-titre si pe premierul care i-ar putea lua locul la o adica si asta strict pentru informarea social-democratilor, rezultatele fiind doar de uz intern si nu unele destinate livrarii publice.

Cum ”coincidentele” nu fac casa buna cu politica, apare legitima intrebare: cine este interesat sa-l infunde si mai rau pe Dragnea demoland totodata soclul posibilului sau urmas? Raspunsul dat de pesedistii isteti care urmaresc de mult cum se fac jocurile in partid este Gabriela Firea. Primarita generala despre care se stie de ceva vreme ca se viseaza nu numai imparatita a PSD ci si presedinte al Romaniei.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.