Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Președintele iranian Hassan Rohani a sosit marți dimineața la Kermanshah, capitala provinciei cu același nume lovită duminică de un puternic seism, unde a promis că statul va răspunde 'cât mai repede posibil' așteptărilor victimelor acestei catastrofe, informează AFP. Vestul provinciei Kermanshah, care se învecinează cu Irakul, a fost lovit duminică seara de un puternic seism. Cutremurul, care a fost resimțit în toată partea vestică a Iranului, s-a soldat cu 423 de morți și 7.370 de răniți, potrivit celui mai recent bilanț oficial al Teheranului. În Irak, autoritățile au numărat 8 morți și 336 de răniți.

'Vreau să-i asigur pe toți cei care suferă că guvernul a început să acționeze cu toată puterea și depune eforturi pentru a rezolva această problemă cât mai repede posibil', a declarat președintele Rohani la coborârea sa din avion, pe aeroportul din Kermanshah (420 de km sud-vest de Teheran), la puțin timp după orele 09:30 (06:00 GMT).

Integral pe AgerpresComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul 12-11-2017. 1+2+1+1+1+7=13 ALLAH; 1+1+2+17=21 MAHOMED numerele laturilor numelor divine. Acesta este calculul matematic ceresc care a indicat proveniența cutremurului devastator în Iran și Irak.

14 noiembrie 2017 13:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.