Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Zeci de mii de oameni au rămas sinistrați în urma seismului cu magnitudinea de 7,3 care a avut loc la granița dintre Irak și Iran. Mulți dintre au stat pentru a doua noapte sub cerul liber, la temperaturi aproape de pragul înghețului. Între timp, autoritățile din cele două țări au anunțat că bilanțul a depășit 400 de morți și 7.000 de răniți. Este cutremurul cu cele mai multe victime din acest an.

Situația în estul Iranului, în zona afectată de cutremurul de 7,3, devine tot mai dramatică, relatează BBC News. 413 persoane și-au pierdut viața în această țară, în care a fost decretată o zi de doliu național. În țara vecină, Irak, nouă oameni au murit și alte câteva sute de persoane au fost rănite.

Integral pe LibertateaComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul 12-11-2017. 1+2+1+1+1+7=13 ALLAH; 1+1+2+17=21 MAHOMED numerele laturilor numelor divine. Acesta este calculul matematic ceresc care a indicat proveniența cutremurului în Iran și Irak.

14 noiembrie 2017 9:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.