Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

UPDATE Cu ochii în lacrimi, Gianluigi Buffon (39 de ani) şi-a anunţat retragerea din naţionala Italiei, după ce "Squadra Azzurra" a ratat calificarea la CM 2018 din Rusia, turneu final la capătul căruia portarul de legendă plănuia să pună ghetele şi mănuşile în cui.

"Nu-mi pare rău pentru mine, ci pentru întregul fotbal italian. Nu am reuşit să ne calificăm, lucru care însemnă foarte mult. Acesta e regretul meu, nu-mi pare rău că timpul trece. Suntem mândri, suntem puternici, ne vom aduna aşa cum am făcut mereu. Părăsesc o naţională care va ştii să se ridice. Toate cele bune tuturor, în special celor cu care am împărtăşit această experienţă", a spus Buffon după Italia - Suedia 0-0, conform RTE.

Buffon va împlini 40 de ani în ianuarie. Portarul cu 175 de selecţii în naţionala Italiei are în palmares 8 titluri de campion, toate cu Juventus, 3 Cupe ale Italiei, 6 Supercupe, o Cupă UEFA, cu Parma (2003), o Cupă Mondială (2006), un titlu european sub 21 de ani şi un premiu de cel mai bun fotbalist din Europa, adjudecat în 2003.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.