Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

După ce a băut un pic mai mult cu un prieten, Joe, un tânăr de 23 de ani, a trimis un mail Ministerului danez de Externe, cerând nici mai mult, nici mai puţin, să-i dea lui Groenlanda, dacă tot nu o foloseşte. Marea surpriză a fost că a şi primit răspuns, scrie Gândul.

„Bună, Sunt Joe, am 23 de ani, iar eu şi prietenul meu vrem să deţinem o ţară a noastră. De vreme ce suntem tineri, vrem să începem de jos şi voiam să ne asigurăm că cei care conduc ţara sunt de acord. Nu vrem să facem nicio greşeală, astfel încât să ducem o ţară de succes la ruină. (...) Sunt sigur că Regatul Danemarcei are alte lucruri mai importante de făcut decât să se ocupe cu mici detalii, cum ar fi cine se ocupă de această ţară, aşa că v-am face de fapt un mare favor. O grijă mai puţin pentru oamenii din Danemarca”, a scris tânărul în email, potrivit Bored Panda.

Surpriza a fost totală când a primit răspuns.

Integral pe MediafaxComentarii

AM VENI, AM BĂȘIT & NE-AM UȘCHIT !!! Cu respect, Mihai Drăghici-Pulitritsch, & ”The Mediafuckers” (group MEDIA-infracțional aflat în plin proces de lichidare juridică, n.red.)

14 noiembrie 2017 23:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.