Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Jurnalistul Răzvan Savaliuc a vorbit în emisiunea „Punctul de întâlnire”, de la Antena 3, despre urmărirea penală a lui Liviu Dragnea și despre modul în care a acționat DNA.

„În societate, opinia publică e divizată. (...) Dacă de joi se știa în presă că Liviu Dragnea a fost chemat de luni, asta era o informație care nu putea să „transpire” decât de la DNA. Astăzi îl cheamă DNA, se confirmă totul și la o oră-două după ce iese Liviu Dragnea, se dă presei un comunicat în care omul este linșat mediatic, mai iese și purtătorul de cuvânt care dă o amplă declarație despre ceea ce a comis în dosar Liviu Dragnea. totul în condițiile în care Liviu Dragnea nu a fost chemat să dea o declarație. S-a ajuns la un mod de inculpare a oamenilor și de linșaj mediatic în care nu poți să te aperi. Deci după mine, tot ce face DNA este o încălcare a drepturilor omului”, spune Răzvan Savaliuc.

DNA a dispus efectuarea urmăririi penale pentru Liviu Dragnea, care la data faptelor era președinte al Consiliului Județean Teleorman. Președintele PSD este acuzat de constituire de grup infracțional organizat, două infracțiuni de folosire sau rezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul.


Comentarii

Vasile deci orice hot trebuie audiat altfel nu poate fi acuzat de furt? ia te uita unde se faceau legile si de catre cine!

14 noiembrie 2017 7:52

gica,contra Pe cat pui pariu ca va fi condamnat ?Capra lui Dragnea este mult,mult mai grasa decit a noastra desi a fost bugetara de ied nici nu mai vorbim ca este obez Pregatitii o celula cotet cu vedere la Belina si Savaliuc sa-i aduca la pat cafeaua de dimineata !Razvane ori esti prost ori o mare jigodie care incearca sa ne minta !

14 noiembrie 2017 7:20

Karl von Eylau Zice acest Răzvan Savaliuc, citat de antenele Varanului, cum că după el, DNA a încălcat drepturile omului? Care om nene? Că Dragnea e un neom ca majoritatea grohăitoarelor din cocina parlamentului. Adică cum vine asta? DNA-ul nu putea să-l acuze niciodată, pentru că-i încălca drepturile lui Dragnea? Sărmanul Dragnea e spânzurat mediatic, e maltratat, e schingiuit mediatic cu acele acuzații. Problema e că ce zice acest Savaliuc e numai părerea lui, deci ne putem șterge la buci cu ea. Iar Antena 3, trompeta de propagandă a PSD-ului prin gura acestui Savaliuc s-a găsit să ne anunțe cum că DNA-ul nu face altceva decât încalcă drepturile cuiva. Hai sictir, slugi lingătoare de cururi pesediste!

14 noiembrie 2017 5:28

eu rapsodu de la haZna

13 noiembrie 2017 22:50

Gheorghe Craioveanu.. bou te facut ma-ta aia curva Savaliuc,,,stim ca esti in proces cu Kovesi,,dar nu vei scapa vierme imputit si mancator de cacat la antena 3,,,

13 noiembrie 2017 22:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.