Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Patronul FC Dinamo, Ionut Negoita, a anuntat, luni seara, ca se retrage de la gruparea bucuresteana, el precizand ca decizia sa este ireversibila si ca echipa are bugetul asigurat pana la finalul sezonului, potrivit news.ro.

"Intr-adevar, am inteles ca greseala mea e ca am preluat un club cu datorii foarte mari. Dupa aproape cinci ani petrecuti la Dinamo, cu bune si rele, nu consider ca sunt infrant. Nu am castigat campionatul, nu am facut mari minuni, dar Dinamo traieste. Decizia mea de a ma retrage e ireversibila. Suta la suta aceasta e decizia mea, chiar daca in trecut am mai cochetat cu ideea insa am revenit. Pretul e unul modic, doar ca sa luam licenta am dat cateva milioane. Am decis cu sufletul cand am venit, pentru ca nu era alta solutie. Mai am sa ii dau domnului Badea doua milioane si eu vreau inca doua. Vreau sa ii ofer posibilitatea celui care vine sansa sa poata face performanta. Eu doar in Saftica am investit un milion de euro. Cumperi un club care are Saftica, care are autocar si zeci de masini. Probabil doar partea materiala valoreaza spre patru milioane", a mai spus Negoita la Digi Sport.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.