Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Liviu Dragnea a făcut o primă declarație, după ce procurorii l-au anunțat că este urmărit penal.

„Astăzi, am fost la DNA să-mi iau în primire al treilea dosar. Nu pot intra în detalii. Resping toate acuzațiile. Nu am legături financiare cu această societate. În rest o să vedem pe ce se bazează aceste afirmații”, spune Dragnea.

„Am avut o discuție cu Tăriceanu și mi-=a spus să rămân pe poziție și să ne continuăm coaliția. Nu cred că este afectată, sunt afectat eu. E un risc pe care mi l-am asumat în 2015, când am candidat pentru prelședinția PSD. Am avut multe mesaje de susținere”, a mai spus liderul PSD.


Comentarii

nae, consilier local PSD de 14 ani Ce aveti cu el? A facut si el un ban. Va e ciuda?

13 noiembrie 2017 20:33

gica,contra Istoria PSD-ului se repeta Inculpatul (Dragnea)si acolitii se pun sub tensiune(acuzare), Ceilalti hoti tremura si spera dand acatiste pe la biserici si manastiri sa scape Se indeamna ca votantii si colegii de partid sa iasa in strada(ca la Nastase)sa sperie justitia Se cere fara succes demisia Sfarsitul (mai tarziu..)acelasi catuse si concediu la "brutarie" Grija mare sa nu se sinucida cu undita Altii vin tare din urma :primari si primarite,deputati si senatori etc Sunteti pe drumul cel bun!

13 noiembrie 2017 17:36

Gheorghe Craioveanu Cine pizda ma-ti te-a sustinut puscariasule,,hoti si penali care i-ai format in PSD.nu va satura Dumnezeu cat vreti sa furati de la stat.

13 noiembrie 2017 16:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.