Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Președintele PSD Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare de DNA într-un dosar de corupţie, pentru creare de grup infracţional, fraudare de fonduri europene şi abuz în serviciu. Acuzaţiile au legături cu perioada când Dragnea conducea Consiliul Judeţean Teleorman.

Alte nouă persoane care a avut legături cu Tel Drum sau CJ Teleorman sunt aşteptate la DNA, potrivit unor surse judiciare, citate de ANTENA3. Petre Pitiş, directorul Tel Drum, este şi el audiat luni dimineaţă. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ieşit luni din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a fost audiat, în aplauzele susţinătorilor şi ale membrilor PSD.

Mai mulţi membri ai PSD, dar şi simpatizanţi ai lui Liviu Dragnea, s-au strâns, luni dimineaţa, în faţa sediului DNA, pentru a îl susţine pe Liviu Dragnea, anunță GÂNDUL. La sosire, şeful PSD a fost întâmpinat cu aplauze. După 30 de minute, şeful PSD a plecat de la DNA fără a face declaraţii.  Înainte de a merge la DNA, Dragnea a atacat din nou Justiția: „PSD luptă cu adversari implicaţi ilegal în lupta pentru putere. Au construit cu migală un sistem ocult şi nenorocit care sugrumă România”.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a apărut în public, duminică, pentru prima dată după o săptămână de la ”revoluția fiscală” și a vorbit despre primele probleme după adoptarea Codului fiscal, anunță JURNALUL NAȚIONAL. „Avem o singură problemă care va fi rezolvată de guvern, și anume situația celor din IT, ca firmele acestea să aibă în continuare avantaje. Categoric, impozitul zero rămâne la fel, iar salariile oricum nu le scad”, a spus președintele PSD, Liviu Dragnea, duminică, atunci când a venit la congresul TSD. Întrebat dacă va merge luni la audieri, la DNA, acesta a spus că da. ”Mă aștept la orice din partea DNA”, a mai declarat liderul PSD dar nu a dat detalii despre ce dosar este vorba.

Cât privește ”dispariția” sa, Dragnea spune că a fost plecat la Constanța împreună cu premierul Mihai Tudose. COTIDIANUL susține că nu numai Liviu Dragnea a dispărut în ultima săptămână, dar și șeful Guvernului care s-a ferit să dea ochii cu presa. Săptămâna trecută, în plină ”revoluţie fiscală”, președintele PSD, Liviu Dragnea, a dispărut din spaţiul public. Liviu Dragnea a lipsit chiar de la Camera Deaputaților, miercuri, în ziua adoptării OUG, deși în mod obișnuit când se adopta o prevedere din programul de guvernare el era cel care o prezenta presei.  Nici joi dimineață, Dragnea nu a venit la biroul de la Palatul Parlamentului.

Tinerii social-democrații au ales noua conducere a TSD în acordurile melodiei filmului „Pirații din Caraibe” și sub ochii unui Liviu Dragnea apatic ca un dascăl de provincie. Alegerea muzicii l-a nedumirit inițial pe Liviu Dragnea, care l-a și intrebat pe șeful TSD Gabriel Petrea cum de a ales tocmai acea melodie. NAȚIONAL constată că înainte ca Petrea să deschidă gura, Dragnea a găsit singur raspunsul: „La cum ne hăituiesc ăștia, chiar că parcă suntem pirați”. Dșsi și-a asumat un rol rebel prin definiție, Dragnea i-a tratat pe tinerii pesediști ca pe niște școlari adunați la un pașnic careu de început de an, nu ca pe niște lupani politici veniți la un congres menit să aleagă o conducere cu vână adevărata.

Și Mihnea Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, s-a înscris de curând în PSD, în Organizaţia de tineret a sectorului 1, anunță ADEVĂRUL. Mezinul familiei Năstase a precizat că eu existat influenţe de stânga din familie. Mihnea Năstase consideră că nu este momentul prielnic pentru a se discuta dacă PSD a fost nedrept cu tatăl său. „Nu cred că este un moment prielnic să discutăm despre chestiunile astea, cred că e momentul să ne uităm spre viitor în momentul ăsta şi având în vedere că am participat la un congres unde deschidem viitorul TSD-ului cred că trebuie ar să ne gândim la această chestiune. Cred că este momentul să încep să mă gândesc la anumite strategii de viitor.

Sunt pur şi simplu foarte fericit să am reuşit să intru în organizaţia TSD şi PSD şi că voi reuşi să susţin măcar prin prezenţa mea aici proiectele partidului", a declarat Mihnea Năstase la Romexpo, unde a participat la Congresul TSD. Fiul fostului premier a menţionat că nu mai este consilier al europarlamentarului PSD Cătălin Ivan, care a avut în ultima perioadă mai multe poziţii critice la adresa conducerii partidului.

Fostul premier Victor Ponta și-a exprimat mirarea că în cadrul organizației TSD se vorbește despre "Pirați", și a arătat că "măcar președintele TSD este singurul șef de organizație națională care nu este din Teleorman", printr-o postare făcută duminică pe pagina sa de socializare, citată de AGERPRES.

"Am înfiintat TSD ( Tineretul Social Democrat) în Noiembrie 2002 alături de 100 de tineri care își doreau să schimbe și partidul și Romania. Am fost primul președinte al TSD și mă voi mândri mereu cu cei din echipa de atunci — la 'Primăvara Social Democrată' melodia noastră a fost 'Exercițiu' a lui Valeriu Sterian. (pe atunci cred că Liviu Dragnea se pregătea să vină de pe PD la PSD ??)! Azi se vorbește de 'Pirați' cu inculpați, baroni locali, mafioți transpartinici, secretare și șoferi, agramați și aroganți și tineri chemați să fie doar decor pentru liderii 'Cartelului'! Nu chiar ce ne gândeam atunci. Măcar presedintele TSD este singurul șef de organizație națională a PSD care nu e din Teleorman — deocamdată?", a scris Ponta.
Comentarii

nae Ohooo , craioveanule , bashinist imputit , te-ai trezit fute-o-am pe ma-ta-n gura , umple-te-as de boratura !!!

13 noiembrie 2017 15:31

Gheorghe Craioveanu.. da mai imputit de lingau in cur ai penalilor Psd.@Ionut statul paralel e la ma-ta aia curva in cap si ti-a transmis si tie,,,

13 noiembrie 2017 12:42

Ionut Aceasta este ''rasplata'' statului paralel pentru codul fiscal si legile justitiei! Mamaliga romaneasca doarme, doarme, la foc mic.

13 noiembrie 2017 12:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.