Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gabriel Petrea, ministrul pentru Dialog Social, a câștigat duminică un nou mandat de președinte al Organizației Tineretului Social-Democrat (TSD) din cadrul PSD.

Petrea deține de doi ani președinția TSD și a fost votat duminică de circa 2.121 de delegați prezenți la Congresul tineretului social-democrat care a avut loc la complexul Romexpo din Capitală.

Petrea a fost singurul candidat pentru funcția de președinte al TSD.

Congresul TSD a avut loc în prezența președintelui PSD, Liviu Dragnea, și a premierului Mihai Tudose.

Fragmente din coloana sonoră a filmului "Piraţii din Caraibe" au fost auzite duminică, la Congresul TSD, în pauzele dintre discursurile liderilor, ceea ce l-a determinat pe preşedintele partidului, Liviu Dragnea, să-l întrebe pe şeful tinerilor social-democraţi cum de a făcut această alegere. Tot Dragnea a fost cel care a găsit şi justificarea.

Coloana sonoră a filmului "Piraţii din Caraibe” a putut fi auzit duminică la Congresul TSD de la Romexpo, între discursurile liderilor partidului.

La fel s-a întâmplat şi în momentul în care la tribuna Congresului a fost invitat Liviu Dragnea, care şi-a început discursul întrebându-l pe liderul organizaţiei de tineret, Gabriel Petrea: "Gabi, cum ai ales muzica asta?".

Cel care a dat răspunsul a fost tot Dragnea: "La cum ne hătuiesc aştia, chiar că parcă suntem piraţi".

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.