Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Laurette nu s-a mai putut abține și a făcut mărturisiri cu privire la căsnicia sa chiar de pe contul personal de Facebook. Recunoaște că nu mai face față presiunii presei și își dorește să încheie această poveste.

Laurette are parte de o dragoste care părea fără final, însă este posibil să nu fie pentru totdeauna. Vedeta a publicat un mesaj pe Facebook în care se plânge de faptul că nu are liniște din cauza presei și speculațiilor făcute recent în diverse publicații. Laurette a mărturisit faptul că ea și soțul ei încă se văd și că pentru ea cel important lucru din viața ei este grija pentru copil.

"Referitor la speculațiile apărute în presă, referitor la căsnicia mea și la relația mea informații pe surse, fără vreo declarație din partea mea, informații neverificate, spuse de surse anonime sau articole plătite de persoane apropiate mie care să îmi facă rău, doresc să îmi rezerv dreptul de a face doar eu personal declarații referitoare la viața mea, atunci când voi considera de cuviință.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.