Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Trimisul special al AGERPRES, Dana Purgaru, transmite: Secretul pentru a face față dezastrelor este ''să începi să te pregătești înainte, și nu după acestea, altfel este prea târziu'', a declarat sâmbătă, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență Raed Arafat, Secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Interne din România, la întâlnirea pe care a avut-o cu primarul orașului Nablus, Adly R. Yaish, în cadrul vizitei sale în Palestina. Edilul din Nablus, localitate în care Raed Arafat a copilărit, a vorbit despre dezvoltarea din ultimii ani a localității, dar și despre nevoile stringente pe care le are această așezare cu o medie de 5.400 de locuitori pe kilometru pătrat — a doua ca densitate după Gaza — și chiar de 7.000 de locuitori pe kilometru pătrat dacă sunt luate în calcul taberele de refugiați.

Integral pe AgerpresComentarii

Uta Iar prostia e a prostilor,nu ai inteles nimic ,nu te mai uita la TV ca tot degeaba ,aia carau targile din cauza drumurilor impracticabile !!!

12 noiembrie 2017 15:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.