Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Judecătoria din Chișinău a decis, vineri, ca Dorin Chirtoacă, primarul suspendat al capitalei Republicii Moldova, să fie eliberat din arestul la domiciliu și să fie plasat sub control judiciar pentru următoarele 30 de zile, relatează site-ul Unimedia.info.

Magistrații au respins cererea procurorilor, care au solicitat ca mandatul de arestare pe numele lui Chirtoacă să fie prelungit cu încă 30 de zile. Primarul suspendat al capitalei Republicii Moldova îi este interzis să părăsească municipiul Chișinău, să meargă la locul de muncă și să intre în legătură cu persoanele implicate în dosar.

Chirtoacă a criticat decizia instanței și a precizat că trebuia încetată cauza penală.

”Ceva nu este în regulă, este o decizie tardivă dacă vorbim despre referendum, făcută de ochii lumii. În mod normal trebuie să fie eliberare definitivă. Va începe un tămbălău și mai mare probabil. Ei vor demisia mea, deși trebuie să-și dea demisia Dodon, Plahotniuc, Leancă. Această clasă politică trebuie să dispară”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.