Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Celebra companie israeliană Black Cube a declarat că regretă că l-a ajutat pe producătorul american Harvey Weinstein să obţină informaţii pentru a împiedica demascarea abuzurilor sale sexuale de la Hollywood şi anunţă că va dona toate onorariile primite în schimbul serviciilor oferite mogulului.


La începutul acestei săptămâni, The New Yorker a relatat că Weinstein a angajat mai mulţi detectivi privaţi ai celebrei companii Black Cube, condusă de agenţi Mossad, pentru a spiona victimele mogulului şi pe jurnaliştii care îi anchetau trecutul, iar ulterior i-au şantajat pentru a bloca lansarea în spaţiul public a acuzaţiilor aduse producătorului.

„Bineînţeles că le cerem scuze tuturor celor care au fost răniţi“, a declarat Asher Tishler, membru al consiliului consultativ al Black Cube, potrivit The Guardian. „În retrospectivă, este o ruşine că am acceptat acest contract“, a adăugat oficialul, precizând că nu a cunoscut toate detaliile înţelegerii încheiate de Black Cube cu Weinstein.

Integral pe AdevărulComentarii

PRECIZARE: Să știți că și ... noi, stimați cititori ai noștri, urmează să ”regretăm” (în mod ritual, n.red.) că am fost ”Scînteia”, după care am bășit în Spațiul Public (diverse) FSN-isme, eșuând (într-un final apoteotic, n.red.) în defekarea de EURO-BĂLEGAR ”transatlantic”-TTIP... Cu respect, ”redacția”-poollii

11 noiembrie 2017 23:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.