Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Am sperat ca dovada continuă de demnitate a Regelui Mihai să ne intre în cap şi în suflet. Să ne exorcizeze, să scoată din noi tarele comunismului, impregnate ca funinginea de cărbune în pori.Am sperat ca, prin apropierea de suveran, poporul să-şi extragă doza de morală şi principialitate din existenţa acestui rege fără cusur. Se dovedeşte că am sperat prea mult, câtă vreme, însăşi parte a familiei regale şi anturajul acesteia au dovedit că dragostea şi omenia s-au dizolvat în intriga intereselor lumeşti.

Apar de câteva ore, în spaţiul public, diverşi români supăraţi, irevocabil, pe monarhie, invocând „dezamăgiri” de ultim moment, generate de membrii Casei Regale în interiorul lor monarhic. Ca şi când aş spune eu, acum, că m-am despărţit definitiv de Republica Democrată Semi-prezidenţială România, pentru că guvernul Tudose şi parlamentul naţiei, cucerit de majoritatea PSD-ALDE, conduc şi guvernează ţara fără să ţină cont de părerea poporului care i-a ales numai şi numai spre a-l reprezenta vremelnic.

Integral pe GândulComentarii

Ionut Marian Sultanoiu, du-te si da-ti cu niste apa de gura, ca ai facut bataturi la limba de la atata lins niste lipitori.

11 noiembrie 2017 21:37

Apel la luciditate De ce a tradat? Pt ca n-a transformat tara intr-un teatru de razboi? Ce sanse am fi avut in fata rusilor?

11 noiembrie 2017 11:43

Moartea unui tradator de neam si tara Ce zici tu ?" rege fără cusur. " ???? Vagabondul asta tradator? PORCULE! Am 2 bunici abandonati de fosila asta care nu s-au mai intors din Siberia. Nu stim nici unde le zace oasele, ANIMALULE!

10 noiembrie 2017 23:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.