Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Să laşi 4 milioane de angajaţi fără o protecţie minimă în faţa angajatorilor, aceasta ar trebui să însemne, pentru un partid pretins socialist, nici mai mult nici mai puţin decât „întinarea idealurilor nobile”, vorba tovarăşului Ion. Dar nici socialismul nu mai e ce-a fost!

Pentru asta Socialiştii Europeni şi Internaţionala Socialistă ar trebui să se reunească de urgenţă şi să dea pur şi simplu PSD afară din rândurile lor. Pentru că PSD extinde azi la scară neaşteptată ceea ce gândea odată Noam Chomsky, cel mai comunist dintre filosofii contemporani: bolşevicii nu au fost decât nişte capitalişti deviaţionişti în frunte cu Lenin şi Stalin, iar revoluţia socialistă nu a fost altceva decât o mizerie. Altfel zis „au întinat tovarăşi!” - că tot am fost la ceas aniversar.

Dar Chomsky, săracu, de unde să ştie el că bolşevicii-capitalişti care nu-s interesaţi de poporul-muncitor nasc pui vii prin România, la 100 de ani la prelarea puterii şi la aproape 30 după ce au crăpat, şi continuă să întineze idealuri, dacă el nu ştie decât de mustăţile lui Lenin şi Stalin?

În literatură, unul care trădează şi întinează nobile idealuri se numeşte o iudă.

Integral pe Ziarul FinanciarComentarii

sindicalistul vesel Mosule, Iulica tata, combati bine ! Venturiano e mic colpil pe langa tine ! Da` apropo, Sindicatele (galbene ???) ale lu` Hossu & Costin , ce mama supararii fac ? Ei...tot cu angajatorii, tot cu ..."ai cu bani" ...tin ??? Nici un....gram cu aia de la care incaseaza cotizatii ? Ca ...asta se vede de la un milion de Km ....!!! PS -De "asta" nu zici...nimic"???

11 noiembrie 2017 12:34

sindicalistul vesel Mosule, Iulica tata, combati bine ! Venturiano e mic colpil pe langa tine ! Da` apropo, Sindicatele (galbene ???) ale lu` Hossu & Costin , ce mama supararii fac ? Ei...tot cu angajatorii, tot cu ..."ai cu bani" ...tin ??? Nici un....gram cu aia de la care incaseaza cotizatii ? Ca ...asta se vede de la un milion de Km ....!!!

11 noiembrie 2017 12:33

Chomsky de Romanica Iulica puiule, bag seama ca tu joci poarca si cu Iuda si cu Chomsky, dar mai ales cu taica Marx! Dupa cate inteleg din filosofia incropita de tine, Angajatul tre sa munceasca pe rupte la Angajator pe bani cat mai putini, dar sa fie subventionat si protejat de guvernul PSD-ist, ca d'aia, in mortii ma-sii de PSD, e votat de pensionari si de bugetari. Angajatorul n-ar trebui sa aiba alta treaba decat sa-si numere paraii si sa-i ascunda in paradisuri fiscale, dupa ce arunca niscai parale turcesti in conturile Angajatului si-n cutia milei pentru saracia de stat roman. Dar, ca sa vezi, Iuda cel Mic, adica tradatorul ala de Misha, altfel si el gulerat in alb!, a nascocit o schema prin care, in mortii mamii lui, nu-l mai lasa pe Angajator sa dijmuiasca in voie contributia Angajatului, ba chiar i-l pune pe amarat in carca sa controleze daca i-a varsat sau nu contributia unde prevede Legea !!! Pai se poate un asa afront?! Pai nu e normal ca Maria Sa Angajatorul sa-si asmuta vuvuzelele din presa, de la Banca Nationala si din asa-zisa societate civila, care ciuguleste si ea un banutz din mila domnului Soros, sa urlle ca toti dracii la poarta noua a guvernului Misha-Tudose? Si ce? Gura lui Iulica Anghel sa nu haleasca si ea un mic cat mai mare? Ba da, dar sa nu fie unul urat mirositor, tavalit in inviidie fata de "Iuda cel mic"!

10 noiembrie 2017 19:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.