Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Marea Britanie a stabilit oficial data şi ora la care va părăsi oficial Uniunea Europeană, printr-un amendament la legea Brexit care urmează a fi dezbătută săptămâna viitoare.

Divorţul de UE va avea loc la ora 23.00 pe data de 29 martie 2019, iar premierul Theresa May a avertizat că nu va accepta nicio încercare de blocare a Brexit, notează BBC.

„Ora 23.00 pe 29 martie 2019 este scrisă negru pe alb într-un camendament la legea Brexit. (...) Va fi acolo pe prima pagină a acestei legi istorice: Regatul Unit va părăsi UE pe 29 martie 2019, la ora 23:00 GMT”, a precizat premierul britanic, susţinând că Guvernul este determinat să ducă la capăt acest mandat. Actul normativ va fi dezbătut săptămâna viitoare de parlament, însă se aşteaptă ca May să se confrunte cu opoziţie.

Integral pe GândulComentarii

Teodora Mai,daca ,doamne fereste,o sa-i atace,spre ex. rusii,sa nu-i vad ca vin la noi sa ne ceara ajutor.O sa le retragem frumos si fetele mai mult, o sa ii lasam doar pe cei cu traditii in zona

10 noiembrie 2017 18:57

v Se pare ca mai sint prosti in lume. UE a fost infiintata din ratiuni Geopolitice de Franta si Germania, iar ulterior au aderat prin vointa proprie alte tari. Ma intreb oare atunci cind a aderat Marea Britanie, politicienii de atunci, sau de acuma au fost prosti.

10 noiembrie 2017 16:30

Ionut Foarte bine! Bravo lor!

10 noiembrie 2017 15:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.