Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

"Măsurile fiscale adoptate ieri sunt sustenabile și vor produce efecte pozitive pentru România, inclusiv pensii mai mari. Vă asigur că vom avea suficienți bani pentru a ne îndeplini atât programul social de creștere a veniturilor cetățenilor, cât și investițiile în infrastructura rutieră, sănătate și educație. Nu ne lăsăm impresionați de cei care vor doar să scoată banii din România. Fac profit pe contribuția românilor, au venit în România pentru mediul de afaceri favorabil, atunci să ne respecte, pentru că și noi îi respectăm! Fac profit aici, atunci să plătească aici!", a scris Tudose, joi, pe Facebook.


"Comisia Națională de Prognoză arată că vom avea o creștere economică record de 6,1% și tindem să credem că vom îndeplini prognoza dată de Comisie. Cel mai important lucru este ca această creștere economică să se vadă în buzunarele românilor și suntem pe drumul cel bun. Potrivit INS, puterea de cumpărare a câștigului salarial mediu net a crescut cu 14% în august 2017 față de august 2016, iar pensia medie de asigurări sociale a înregistrat o creștere cu 15% față de august 2016", a mai menționat Tudose.


Comentarii

nae, consilier local PSD de 14 ani 12:26, daca nu iti convine, imigreaza.

11 noiembrie 2017 21:15

cum pula mea Asa este mare betivan! Deja au aparut rezultatele : scumpiri de 40%. Carnea de porc 50%, oua 69%,Painea 40%, etc . Salariile scad cu 10% dar....Surpriza ! Avem crestere economica 6%!

11 noiembrie 2017 12:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.