Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Presedintele Klaus Iohannis considera ca este "o mare nedreptate" faptul ca eforturile si planurile mediului de afaceri "sunt anulate de politici fiscale neinspirate, insuficient argumentate sau chiar lipsite de fundamente economice", se arata intr-un mesaj al sefului statului prezentat joi de consilierul Cosmin Marinescu, cu ocazia celei de-a XXIV-a editii a Galei "Topul National al Firmelor", organizata la Centrul Expozitional Romexpo.

"Consider ca este cazul ca aceste practici sa inceteze", se arata in acest mesaj.

Iohannis noteaza ca Romania traverseaza, in prezent, o perioada de crestere economica record in Uniunea Europeana, care a ajuns la 6,1% potrivit ultimelor prognoze economice, insa "aceasta crestere se bazeaza, aproape in totalitate, pe aportul consumului, in timp ce investitiile sunt in regres".

Integral pe HotnewsComentarii

Doru Vai, saracul de el, il mananca grija pentru oamenii de afaceri! Il apasa rau si-i strica vacanta !Cata nesimtire!

10 noiembrie 2017 15:48

Plecat Nicoleta,ce nu înțelegi tu e ca boboru depinde masiv de acest oameni de afaceri,mici si mari. Aia îs inima economiei,aia au idei,au riscuri, se bat ptr piata si inoveaza. Din păcate avem putini din astia ptr ca din grădinița educația la romani e cum sa stai resemnat în băncuța ta si sa aștepți ordine. Ei acum mai e o problema,cei care au stofa de afacerist îs cei care au curaj sa riste,si asta îs cei care au plecat în mare parte. Cei care au rămas au fost gatuiti de birocrație,corupție si suprataxare,rămânând intenționat sau nu, o tara de consumatori

10 noiembrie 2017 9:37

Condoru Boul solemn moare de grija oamenilor de afaceri. De restul, il doare-n vrej.

10 noiembrie 2017 8:03

v Ghiolbanis este nelinistit pina nu-si instaleaza "guvernul lui" si cauta prin toate mijloacele sa discrediteze actuala coalitie. Mi se pare semnificativ, ca el "tine legatura" cu poporul a carui presedinte este temporar, cu purtatoarea de cuvint, facebook, acum prin vocea unui consilier. Ghiolbanis nu se "preteaza" sa se adreseze direct poporului a carui presedinte, este momentan.

9 noiembrie 2017 23:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.