Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Recep Tayyip Erdoğan și directorul executiv Tesla, Elon Musk, s-au întâlnit la Ankara pe 8 noiembrie pentru a discuta posibila cooperare dintre firmele Tesla, SpaceX și turci, precum și mașinile electrice, a declarat purtătorul de cuvânt al președinției, İbrahim Kalın, potrivit hurriyetdailynews.

Musk, care este în Turcia pentru a participa la Global SatShow, care a avut loc la 9 noiembrie la Istanbul, s-a întâlnit cu Erdoğan la palatul prezidențial din Ankara.

La întâlnire au participat Kalin, şeful de cabinet al lui Erdogan, ministrul științei, industriei și tehnologiei, Faruk Özlü, și ministrul transporturilor, maritimului și comunicațiilor, Ahmet Arslan.

Kalin, Musk și Erdoğan au discutat potențiale operațiuni comune între Tesla Inc, compania SpaceX Musk și firmele turcești, precum și lansarea sateliților TURKSAT 5A Turcia și 5B.

Integral pe Curierul NationalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.