Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

„Acest guvern Tudose ar fi considerat foarte bun de N. Ceaușescu. Cred că începe, în acest moment, cea mai mare restaurație etatist anticapitalistă și antioccidentală de după 1989”.

Subsemnatul asta spuneam, stimați Republicani, pe 29 iunie a.c., când a fost învestit guvernul Tudose. Și, din nefericire, asta se întâmplă acum.

Nu despre creșteri salariale este vorba în ce face trioul Dragnea-Tudose-Tăriceanu. O aritmetică la îndemâna oricui arată că, în urma așa-zisei revoluții fiscale, salariile nu pot să crească decât cu câteva procente sau, cel mai probabil, să scadă. PSD-ALDE știu și ei să socotească pe degete. Ce urmăresc, deci, este altceva: când salariile nu vor crește, ce justificare putem oferi maselor? Mutatul contribuțiilor sociale de la patron la salariat exact la asta folosește: „V-au scăzut salariile, păi, patronii ăștia care sunt oameni răi, pestriți la mațe, n-au vrut să vă dea, că noi am vrut!”.

Integral pe RepublicaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.