Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

”Am fost foarte fericit”, spunea tot timpul Iurie Darie. Avea motive să facă această afirmaţie: părinţii l-au iubit, femeile l-au adorat, are un fiu sclipitor, a jucat cu cei mai mari actori ai ţării. A plecat dintre noi, acum cinci ani, în 9 noiembrie 2012.

În tinereţe, Iurie Darie avea o galerie impresionantă de admiratoare. Când ieşea în public, săreau pe el zeci de femei să-i ceară autografe. Dar el voia să fie luat drept un profesionist, nu doar un băiat frumos.

Maestrul a fost căsătorit cu actriţa Consuela Roşu, cu care a fost coleg la Liceul Sava. Rodul primei sale căsnicii, fericită şi armonioasă, cu actriţa Consuela Darie, a fost Ducu, născut în 1959, care a moştenit talentul părinţilor săi, ba chiar i-a depăşit.

Răpusă prematur de boală, frumoasa actriţă, cu limbă de moarte, l-a lăsat pe Iurie Darie în grija colegei şi prietenei lor, Anca Pandrea. Rămas văduv, Iura se îndrăgosteşte de aceasta şi rămân împreună până la sfârşit.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.