Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Actorul american Charlie Sheen este acuzat că l-a violat pe actorul canadian Corey Haim, pe când acesta avea doar 13 ani. Haim, care a murit în 2010, a dezvăluit în timpul vieţii că în copilărie a fost abuzat sexual de mai mulţi bărbaţi de la Hollywood, dar nu le-a făcut niciodată publice numele. Totodată, actorul Corey Feldman, prieten apropiat al lui Haim, a declarat mereu că pedofilia din Cetatea Filmului este o mare problemă.


Corey Haim, unul dintre cele mai mari staruri ale anilor ’80, le-ar fi povestit prietenilor apropiaţi cum, la vârsta de 13 ani, a fost violat de Charlie Sheen, care la momentul respectiv era cu şase ani mai mare. Incidentul s-a petrecut pe platourile de filmare de la „Lucas“ (1986).

Fostul actor Dominick Brascia susţine că Haim i s-a confesat cu privire la cele întâmplate înainte de a muri din cauza pneumoniei, în anul 2010, la vârsta de 38 de ani. „Mi-a povestit că a făcut sex cu Sheen. Mi-a spus că au fumat iarbă şi au făcut sex anal. Haim a precizat şi că după acea întâmplare Sheen a devenit foarte distant şi l-a respins. Când Corey a dorit «să se prostească» din nou, Charlie i-a spus că nu mai este interesat“, a povestit Brascia pentru The National Enquirer, citat de Daily Mail.

Integral pe AdevărulComentarii

Tom Sawyer Păi, nu prea pare să fi fost viol, din moment ce "a vrut să se prostească din nou", nu?

9 noiembrie 2017 7:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.