Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

"Văzând calamitatea fiscal — bugetară care riscă să lovească România, calamitate provocată de guvernul de habarniști economici conduși de Terente, (...) voi propune Biroului Politic Executiv care se întrunește luni depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului. Moțiunea de cenzură reprezintă cea mai puternică armă a Opoziției și momentul în care suntem obligați să apelăm la acest instrument, care este singurul care poate duce la căderea Guvernului, este acest moment în care guvernarea PSD pune în pericol sănătatea economiei românești, veniturile cetățenilor români, pune în pericol nivelul de viață al fiecărui român. Sunt convins că vom iniția săptămâna viitoare procedurile în vederea depunerii moțiunii de cenzură", a declarat Ludovic Orban la Palatul Parlamentului.

"De asemenea, suntem solidari cu toți aceia care își apără salariul, își apără pensia, își apără viitorul, își apără practic munca și câștigul cinstit din muncă și care nu acceptă să fie furați de acest guvern care jinduiește la banii oamenilor pentru a își umple lor pușculițele", a adăugat liderul PNL.


Comentarii

Lingaul Orbane nu stiu de ce te dai mare ca toti sunteti la acelasi nivel intelectual ZERO !!

8 noiembrie 2017 18:36

Stai bland, Lodovico, ca iar o iei la popou! Mai bine roaga-l pe nenea Werner sa-si imbrace iar geaca rosie. Nu pe-a mortii, Doamne fereste, ca te plesneste peste coardele de la chitara de nu te vezi! La revederea gecii cu pricina, trepadusii trepanati direct prin feisbuci se aduna instant pe tapsanul din Piata Victoriei, cu catei si cu puradei. Ba zic "prezent" si sefii de multinationale ... Ar fi ceva! Pai, nu?

8 noiembrie 2017 18:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.