Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Politicienii din coaliţia majoritară PSD-ALDE vor sfârşi prin a fi victimele culturii organizaţionale a partidelor din care fac parte – organizaţii care în prezent nu sunt întemeiate pe merit, nu preţuiesc competenţa, dezbaterea sau participarea, ci dreptul celui sau celor care deţin puterea de a-şi impune, cu forţa, punctele de vedere.

Şeful Partidului nu este numai posesorul puterii în partid, ci singurul stăpân al adevărului absolut. Promisiunile mincinoase, fricile şi obsesiile Şefului modelează singura realitate posibilă pentru acei membri de partid care îl urmează şi care, folosind toate mijloacele pe care le au la îndemână, încearcă să impună această realitate paralelă unei ţări întregi.

Modelul de comportament politic este teribil de simplu: atâta vreme cât nu au puterea, toţi ceilalţi sunt consideraţi ca fiind slabi, în consecinţă părerea lor nu contează sau e ascultată doar pentru a dovedi că cel puternic e milos. Nici un argument raţional, economic, social, niciun studiu de impact, nicio analiză obiectivă nu rezistă în faţa convingerii puterii că deţine adevărul suprem şi soluţiile tuturor problemelor. Forţa argumentului păleşte în faţa argumentului forţei.

De altfel, asta am văzut în ultimele zece luni: coaliţia PSD-ALDE este sensibilă doar la manifestaţii de forţă, la proteste, la teama de forţa străzii. Şi, de fiecare dată, s-a repliat.

Integral pe AdevărulComentarii

Ionut Iar da din coate Mocirla, sta si pandeste si ataca hoteste! Nu se mai curata odata tara asta de starpituri!

8 noiembrie 2017 15:45

Ministrul Ciolo-”Muncii”, Claudia-Ana Costea, a afirmat ca autoritatile trebuie sa ”deruleze” HOMO-”programe” de POPO-”educatie” pentru ”viata” in scoli, inclusiv de EURO-”educatie” (homo-)sexuala, citand statistici potrivit carora - https://www.wall-street.ro/articol/Social/191864/ministerul-muncii-sustine-introducerea-educatiei-sexuale-in-programa-scolara.html

8 noiembrie 2017 8:48

LUP Aceasta starpitura de ciolos, nu mai are rabdare sa stea pe margine. Deci, impreuna cu rezistacii, starpitura pune de-o noua Lovitura de Stat. Asa cum a mai comis, el si "competentii" de tehnorahati. Ciolos este presat, probabil, din Franta si de datoria de 12 milioane Euro pt pietroiul urat. Afacere ratata, suma colosala din Bugetul Tarii.

8 noiembrie 2017 8:26

v, se vede ca esti platit de psd Fmm

8 noiembrie 2017 7:25

Calin Gheorghe Unde e Paulus ca sa il fut in cur pana i se ilumineaza bucile?

8 noiembrie 2017 3:30

@v, zis si cacat Bai v de la wc, Dragnea n-a spus in campania electorala ca va muta contributiile sociale la angajat, nici ca va da OUG13, etc. Fmm.

8 noiembrie 2017 1:51

v Ciolosica ai ajuns pe post de PM, fara sa fi ales, dar nu intelegi mersul democratic al unei tari. Daca majoritatea populatiei care se prezinta la vot, le acorda votul unora, acestia vor guverna cum considera ei. Cred ca nimeni nu a zadarnicit ca dvs siadeptii dvs sa mergeti la vot, sa cistigati o majoritate sa faceti guvernul, sa aveti o majoritate parlamentara si sa conduceti tara cum doriti. Chiar daca o mare parte din populatie considera PSD-ul ca urmas al PCR-ului, se pare ca dupa revolutie au avut multi adepti.

7 noiembrie 2017 23:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.