Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Oricît ne-ar învăţa proverbul altceva, în casa spînzuratului se cade să vorbeşti tocmai de funie. Să luăm cazul României, ţara în care, din 1945 încoace, unul şi acelaşi partid se schimbă şi preschimbă, face istoria şi legea, cu un singur rezultat: ruina. Despre ce altceva ar trebui să vorbim în România, dacă nu despre necontenita cădere care ne ţine loc de istorie?

Aşadar, după comunişti, tot comuniştii. Dar PSD e, totuşi, altceva! - ar fi tentat să răcnească vreun indignat care nu ia în seamă continuitatea ruinei şi crede că a vorbi de fibre sintetice e o dovadă de politeţe în casa spînzuratului. Cu PSD, partid de catastrofe repetitive şi simetrice, suflarea românească încheie, gîtuită de prostie, o revoluţie negativă, un vast tratat de auto-mutilare care lasă în urmă o singură concluzie: nu vrem să mai fim.

Să socotim: al cîtelea faliment prin PSD? Răpuns: mereu penultimul. Cu cît mai servită cartea, cu cît mai grozavă majoritatea şi cu cît mai înlesnită guvernarea, cu atît mai rapidă şi mai deşănţată prăvălirea. Un mit care trebuie cît mai curînd suprimat spune, cu un respect demn de gîndirea prizonierului bătut la ore fixe, că PSD e un patid mare şi solid. O organizaţie disciplinată şi serioasă cu care nu ne potrivim, poate, la gust dar ne cîrpim onorabil procesele de bază: administraţie, compasiune pentru nevoiaşi, stabilitate şi alte forme de seriozitate ultimă în raporturile cu omul de rînd. Nimic mai fals, de la diploma unei anumite chimiste de renume mondial încoace.

Integral pe AdevărulComentarii

Traian Ungureanu comunistoctonul !!! Traienica taica, tu chiar uitasi ca ai supt lapte matern de culoare rosu aprins de la sanul comunistei "Vieti Studentesti"? Chiar uiti cui i-ai cantat osanale in paginile acestei reviste?! Chiar nu stii cine a finantat succesul MRSO (Marea Revolutie Socialista din Otombrie), formarea Armatei Rosii si edificarea maretei Uniuni Sovietice? Nu stii cine a favorizat comunizarea Romaniei dupa '45? Daca ai uitat, iti amintesc eu: exact actualii tai emuli occidentali! Tu te gasisi sa lupti impotriva comunismului, cot la cot cu fosta procuroare comunista Monica Macovei? Tu te gasisi sa vituperezi despre afacerea Belina a lui Dragnea? Tu, care ai fost partas cu Basescu in toate, inclusiv in obtinerea mosiei de la Nana a acestuia? Tu vorbesti despre dezastrul produs de PSD in Romania? Tu care ai stat umar la umar cu acelasi Basescu care a negociat si semnat acordurile PSAL-1 si PSAL-2, prin care s-a dus pe apa Sambetei economia Romaniei?! Nu mai vorbesc de flota si devalizarea CFR. Desi ai dreptate, Traienica baiatule, ca PSD are si el pacate grele in ce priveste degringolada in care ne aflam, iar Dragnea nu mi se pare a avea nici calitatile necesare, nici statura morala pentru a conduce Romania, nu PSD se da de ceasul mortii sa prabuseasca definitiv tara, ci voi, cei care vreti sa o desfiintati cu totul. De fapt, nu vreti decat sa va salvati bunastarea, tinand aproape cu cei ce vor sa cumpere pe nimic ce a mai ramas pe aici, In rest, la Bruxelles, Strasbourg si Luxemburg e cald, frumos si bine.

7 noiembrie 2017 8:51

nae N-ai fost la putere cu pedeleprele tale bai chior urat si jegos ? Ce gura ma-ti ati facut decat furaturi ? Taci dracului de spurcaciune cu funduri de sticla la ochii tai beliti ! Esti cel mai urat jurnalist de pe planeta !

6 noiembrie 2017 22:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.