Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Aș fi preferat să văd azi un guvern hotărât să facă evaluări serioase, să avem simulări făcute de adevărați specialiști, să vedem dacă aceste măsuri într-adevăr sunt cele mai bune sau nu. Nu am văzut așa ceva. Am văzut în schimb întâlniri tot între aceiași politicieni, care au ieșit cu aceleași opinii. (...)

În afară de inițiatori toată lumea e împotriva acestor modificări. Cred că trebuie să dea de gândit oricui dorește să facă modificări atât de ample și vede că nu vrea nimeni să meargă pe aceeași linie.

Cred că minimum minimorum s-ar impune o amânare semnificativă, un studiu foarte bine fundamentat și lucrurile se pot discuta în liniște. E total inoportun să se țintească data de implementare 1 ianuarie 2018”, a spus președintele Klaus Iohannis, care a participat luni la Gala Asociației Municipiilor din România.


Comentarii

Tovarașe Iohanis ce ai facut bu BANII incasati, ilegal, din chiria unui imobil, dobandit prin MINCIUNA PENALA !

8 noiembrie 2017 10:10

v Ghiolbanis, tu sa propui sa nu mai fie impozitat nimica, totul sa fie gratis, iar tu sa faci o topaiala prin strainatate si sa nu te mai intorci. Sa topai acolo cit vrei.

7 noiembrie 2017 16:38

Doru Mai Ciolhannis, vezi ca intarzii la aeroport si pierzi avionul, risti sa pierzi noua excursie de lux!

7 noiembrie 2017 15:41

Vera Toata lumea, adica multinationalele & CO care si-au scos vuvuzelele in strada.... Lasati-o moale si dati drumul lucrurilor sa curga! Au inceput sa sune ambasadele ca de obicei... Daca angajatorul nu stopeaza la sursa darile catre Stat, e caz penal!!!!! Restul e Cancan!!!!!

7 noiembrie 2017 12:05

Afirmatii peremtorii Care "toata lumea se opune", domnule Iohannis? Adica toate marile companii straine? Uitati ca eu si, ca mine, foarte multi romani, intelegem perfect ratiunea acestor modificari fiscale si va cerem sa le promulgati de urgenta. Si va rugam sa fiti mai atent la folosirea limbii romane. Ce poate sa insemne "se impune o amanare semnificativa"? O porunca, sau rugamintea de a lasa timp si mintilor mai incete, de ardelean, sa inteleaga despre ce este vorba?

7 noiembrie 2017 9:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.