Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

În perioada 9-31 octombrie 2017, un grup de 15 tineri din liceele bucureștene au participat la cea de-a doua ediție a Atelierului de educație vizuală GoBucharest, organizat de 111 Film & Entertainment, cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Aseară elevii s-au adunat din nou pentru a participa la Gala GoBucharest, în cadrul căreia au fost proiectate scurtmetrajele realizate de liceeni pe parcursul atelierului. Acest proiect cultural a fost finanțat în cadrul Programului cultural București Oraș participativ de către Primăria Municipiului București, prin Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti – ARCUB.

Andrei Roșoiu, de la Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc“, spune că „GoBucharest îți deschide mai mult mintea, începi să vezi lucrurile altfel, le vezi în ansamblu. Îți creează un mod nou de a fi. […] Pe lângă momentele frumoase, am rămas cu faptul că imaginile nu înseamnă nimic dacă nu au o poveste“.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.