Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un tânăr din Piteşti care era narcoman şi făcea trafic de droguri aduse din Olanda şi Anglia a fost dat de tatăl său pe mâna poliţiştilor. Tatăl, un profesor eminent din oraş, a găsit în cutia poştală trei plicuri cu droguri şi a sesizat BCCO Piteşti. În această toamnă, tânărul a fost condamnat de Tribunalul Argeş la şapte ani şi jumătate pentru trafic internaţional de droguri de mare risc, sentinţa nefiind definitivă.

Mihnea Untaru (19 ani) se ocupa cu consumul şi traficul de droguri de mai mulţi ani, iar comportamentul său bizar le-a dat de bănuit părinţilor. Tatăl său avea de mai mult timp bănuieli că băiatul se droghează şi că a intrat într-un anturaj negativ. În decembrie 2016, Iulian Untaru, tatăl tânărului, a găsit trei plicuri în cutia poştală ce sosiseră din Olanda şi Anglia. Cum avea suspiciuni că acolo sunt droguri, Iulian Untaru le-a dat celor de la BCCO. Iar bănuielile s-au confirmat după câteva zile: în plicuri erau mai multe grame de droguri, inclusiv LSD.

Integral pe Adevărul