Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ce ne spun zecile de mii de oameni care au ieșit duminică seara din nou în stradă în București și în marile orașe? Că ceva e fundamental rău în această țară. Că democrația noastră este profund viciată din moment ce ea a permis unui grup infracțional să se instaleze la putere, să captureze statul, să deschidă pușcăriile, să încerce în formă continuată să mutileze legislația penală și să ne bage prematur în criză economică printr-o sarabandă de schimbări fiscale frizând demența.

Dacă la finalul unui an de creștere economică record ne trezim cu o viață mai scumpă (benzina, mâncarea, energia, rata la bancă - totul s-a scumpit) și mai nesigură (violul, crima, furtul se plimbă libere pe străzi după deschiderea pușcăriilor), dacă după luni de zile în care au tot mărit din pix salarii și pensii și au revărsat lapte și miere din ecranul televizoarelor, sindicatele își scot salariații în stradă, înseamnă că oamenii aceștia care ne conduc sunt fie proști, adică nu știu meserie, fie ticăloși, adică mint de îngheață apele.

Integral pe RepublicaComentarii

@ 6 noiembrie 2017 18:44 Amice, te bat cu scula-n cap și-ți dau muie. Scula n-are nici o vină, iar muia e suvenir și bașca, e gratis!

7 noiembrie 2017 6:17

@@ Amice, esti logoreic si bati campii !!! Iar campii n-au nicio vina.

6 noiembrie 2017 18:44

@ 6 noiembrie 2017 10:34 și 6 noiembrie 2017 13:36 (4) Te-am dibuit că ești Adrian Năstase atât după modul cum te referi la corupția din societate, adică primirea unui pachet de cafea sau a unui plic cu bani, care nu pot fi comparate cu palmarea averii Grupului Etnic German și casele lui Iohannis, deci tu cauți să dai exemple concrete dar tendențioase cu incriminarea celor pe care vrei tu să-i acuzi aiurea și fără dovezi. Mai bine ai spune cum ți-a lăsat mătușă-ta Tamara din China cei 400.000 dolari americani, care nu erau tipăriți când a pus mâna DNA-ul pe ei. Așa că nenicule, du-te și continuă să-l scobești în găoz pe Soros, dar nu uita să-i numeri și cei 20 de milioane de dolari trimiși de președintele ăla american ce era-n cârdășie cu Rockefeller lui Lenin, pentru ca să fie posibilă apariția bolșevismului de clasă și de colhoz. La final trebuie să-ți dau o muie, pentru că nu meriți altceva!

6 noiembrie 2017 16:53

@ 6 noiembrie 2017 10:34 și 6 noiembrie 2017 13:36 (3) Dejecțiile pe care le arunci tu atât de diabolic, nu sunt decât praf în ochii fraierilor, basmele ălea idioate cu palmarea averii Grupului Etnic German și casele lui Iohannis, ca și exemplele ălea idioate cu Luluța, etc. Dar pentru că ești atât de înfocat în susținerea afirmației că tu te consideri cinstit, iar cineva care vrea să dovedească contrariul, adică un procuror, s-o facă cu probe că nu ești un ins corect, mă face să suspectez că tu în realitate ești nimeni altcineva decât Adrian Năstase în persoană, căutând să ne luminezi cu opaițul lăsat ție moștenire de către Ceaușescu, Iliescu, Stalin, Lenin și toată șleahta aia de bolșevici împuțiți. Cine altcineva decât Adrian Năstase n-ar căuta atât de fervent să combată pe cei care sunt contra ticăloșiillor și nemerniciilor PSD-ului? Că doar Adrian Năstase se screme-n draci pe blogul lui cu teoriile lui despre politica PSD-ului, cam cum ar trebui făcută, cu sfaturi pentru Dragnea și ceata lui de ciraci împuțiți, etc.

6 noiembrie 2017 16:52

@ 6 noiembrie 2017 10:34 și 6 noiembrie 2017 13:36 (2) Păi nu e atât de evident și de real că în momentul în care PSD-ul a început guvernarea cu acea OUG 13 în pripă, abrogată din cauza lumii care protesta în stradă, dar continuată cu mânărelile actuale care vor să se facă cât de cât legal, adică-n parlament dacă va fi posibil, ori dacă nu în guvern prin ordonanțe, nu sunt benefice țării noastre? De ce? Simplu! Păi când se vrea modificarea Codului Penal și a justiției într-un mod aberant, deoarece toată societatea românească în frunte cu organele de justiție atenționează sever că ceea ce se dorește a fi făcut de PSD e schilodirea justiției și perpetuarea nemerniciei ilegale legal, unde mai punem și faptul că lumea iese-n stradă cu de la sine voință, dar măsurile sunt aplicate plus că se eliberează un numâr de pușcăriași fără nici un fel de logică, ei bine, ce spun toate astea? Dar atunci apari tu cu teoriile tale propagandistice mincinoase despre oculte și Soros și cine mai știe ce iluminați cu opaițul, ca să aburești naivii și profanii cu niște basme idioate fantasmagorice. Apoi celelalte povești despre statul paralel, agenturilii străine și stăpânii occidentali care dictează iar președintele execută, că după tine e aservit licuriciului ocult sau licuriciului blond actual.

6 noiembrie 2017 16:51

@ 6 noiembrie 2017 10:34 și 6 noiembrie 2017 13:36 (1) Băi nene, iar ai apărut tu cu teoriile chibritului despre oculte și Soros? Idioțeniile astea despre oculte și Soros sunt la modă și au fost la modă pe plan mondialist și pe vremea când Soros era un anonim, atunci când politica nu mergea ca la carte, se injecta ideea despre intervenții oculte, masoni, ovrei masonici și nemasonici, templieri, teutoni, etc. Că o poveste pentru a scuza unele nemernicii acute ale puterii trebuia prezentată boborului, pentru a-i închide ochii și gura cu ceva mai machiavelic, diabolic și neapărat metafizic. Mai ales că boborul trebuia aburit cu niște teorii ale chibritului credibile sau incredibil de posibile, pentru că boborul era ori revoltat, ori pe cale să se revolte contra puterii momentului. Iar în aceste cazuri, propaganda era dezlănțuită pentru a astupa gura și ochii boborului, pentru ca puterea să-și poată face în continuare mendrele nemernice în liniște. La fel au procedat și legionarii lui Horia Sima, la fel și bolșevicii români din perioada interbelică și mai apoi după 1944, făcând uz de propagandă mincinoasă despre oculte și așa mai departe. În cazul de față, cele afirmate de autorul acestui articol în articolul integral sunt atât de evidente și de reale, încât numai un orb nu le poate vedea, pentru că nu vrea să le vadă.

6 noiembrie 2017 16:50

@@@Voi de la BURSA, .......

6 noiembrie 2017 15:10

@@@voi Cuvantul ....... nu-i acceptat?

6 noiembrie 2017 15:09

@@@Voi ....nu stiu de ce nu s-a tiparit .......

6 noiembrie 2017 15:08

@@ Voi Acum, ca mi-ai zis de Beria, mi-am dat seama ca ku tine am mai discutat multe probleme. Esti un dobitoc! Asta ti-am mai zis. De ce ? Atata vreme cat crezi ca a cumpara niste case (apartamente) de la unii care le-au obtinut "nedrept" este PENAL, m-am convins de "desteptaciunea" ta si de sursa de informare. Sigur crezi ca Iohannis a vandut copii pentru organe. Pai, daca n-are, evident ca nu iubeste copiii. Sigur crezi ca Soros este in spatele tuturor "actiunilor subversive" din Romania. Te inseli! Eu am fost ....... Soros. Nu m-a cautat nimeni niciodata pentru "racolare in vreo ONG". Nu fac parte din vreun partid. N-am fost ieri si nici altadata in strada. Multimea n-are "minte" !!! E ca tine! Tu stand cu capul in HAZNAUA3 faci parte din acea multime. Citeste ceva despre Psihologia multimilor !Pari citit, dar irecuperabil. Imi pierd vremea cu tine. Daca te "dibuiam" mai rapid nu intram in discutii. Hai, pa!

6 noiembrie 2017 15:06

@@ Voi, ... Ah, am uitat sa precizez (pentru orice eventualitate!): Lavrenti Beria a fost mana dreapta si cel ce l-a otravit pe Stalin ...

6 noiembrie 2017 13:44

@@ Voi, cei din statul paralel! Da, am copii. Da, in fata legii si a lui Dumnezeu ma consider un om cinstit. Dar nu trebuie sa-mi dovedesc eu cinstea, ci, daca cineva, mai ales daca este procuror, are ceva de acuzat, trebuie sa dovedeasca CU PROBE ca n-as fi un ins corect. Altfel ajungem la mana vreunui Lavrenti Beria, care spunea (precum tine, precum Lulutza !!!): - Nu exista oameni cinstiti, ci numai oameni de care nu am avut inca timp sa ne ocupam noi"! In ce priveste spaga de pe ici, pe colo exista, din pacate, dar nu putem pune pe acelasi plan oferirea sau primirea unei pachet de cafea cu, de ex. banii luati de Basescu de la tigani, sau casele lui Iohannis, ori palmarea averii Grupului Etnic German de catre acelasi Iohannis. Sa pastram, deci, proportiile si decenta! Iar cand vorbim de "statul paralel", vorbim pur si simplu de terorismul unor institutii ale statului, corupte si ele pana in maduva oaselor. Prin urmare, distinse domn, mai cujeta! Asta nu inseamna ca nu sunt de acord cu indignarea dumitale fata de orice forma de hotie si coruptie, cat ar fi ele de mici!

6 noiembrie 2017 13:36

@Voi, cei din statul paralel Auzi mai tovarase, combati bine! As fi vrut sa ne spui tu noua, prostilor din statul paralel, sa juri tu pe ce-ai mai sfant in aceasta viata ( ai copii?) ca tu esti cinstea intruchipata. Daca o faci si o poti demonstra, plec si eu din aceasta tara in care CORUPTIA e la ea acasa, de la pachetul de cafea- cand ai nevoie de o adeverinta - pana la mii de euro- cand ai nevoie de un tratament/o operatie medicala mai complicata sau sa pleci s-o faci in strainatate- iar cand se fac afaceri acestea ajung la milioane de euro. Stii proverbul cu paiul...?

6 noiembrie 2017 12:57

Voi, cei din statul paralel In acest articol, Negrutiu mai dovedeste o data ca are vana de ziarist, dar si ca este un mare ticalos. Ma tot intrebam daca baiatul asta este un autist, pe langa care realitatea trece ca o pisica neagra prin bezna noptii, sau un mare ticalos. Ei bine, azi m-a convins ca ticalosia fara margini, rasplatita ocult, sau din proprie convingere, este varianta adevarata. El enumera cu tupeu mai toate derapajele statului paralel (abuzuri judiciare, politie politica, sugrumarea sistemului democratic, tradarea intereselor nationale si vanzarea pe nimic a resurselor tarii, degradarea invatamantului si dezorientarea si instrainarea de tara a tineretului prin propaganda sorosista), dar exclama: ei, si?! Acesta este pretul modernitatii si al progresului. De toate relele sunt de vina PSD si Dragnea! Acuma e drept, Dragnea nu este nici usa de biserica, nici mare lider de partid si nici vreo lumina de desteptaciune. Dar Negrutiu refuza sa vada si coruptia sistemica a corifeilor anticoruptiei si nici sa admita ca asa zisa lupta anticoruptie este, de fapt, o forma perversa de lupta politica si de demolare a statului de drept prin inlocuirea acestuia cu statul paralel. In fond, o lovitura de stat lenta si insidioasa!

6 noiembrie 2017 10:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.