Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Nu s-a recuperat nici un leu din frauda bancară de 1 miliard de dolari (13% din PIB-ul Moldovei), iar investigațiile veritabile pentru recuperarea banilor și pedepsirea celor vinovați nici măcar nu au început.

Concluzia aparţine unui grup de experţi ai Transparency International - Moldova şi IDIS „Viitorul”, care au făcut public un raport despre evoluţiile din sectorul financiar-bancar din Moldova în perioada decembrie 2016 - octombrie 2017.

Integral pe CapitalComentarii

Gingis Han Oltean este un troler rusofon din Transnistria! El poate sa se uneasca oricand cu Putin! Ii place sa suga si sa linga! Insa, orice ar zice trolerii rusofoni, noi VOM face unirea pentru ca basarabenii sunt ROMANI

6 noiembrie 2017 0:39

Oltean Eu tot sustin ca nu avem ce sa facem cu iluzoria UNIRE (de fapt, ANCHLUSS !), care, pentru ROMANIA, ar fi un DEZASTRU, pe toate planurile ! Nu ai de ce sa te infratesti cu infractorii ! De altfel, se stie ca "fiecare popor isi merita conducatorii" !

5 noiembrie 2017 7:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.