Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Îmi place lejeritatea lui Klaus Iohannis, pe care aș vrea să o regăsesc la fiecare locuitor al României. Faptul că adoră călătoriile, luxul, eleganța, partenera de viață, că nu apare pe ecran zi și noapte creionează o persoană ok. La prima vedere, pentru cineva aflat de trei zile pe aceste meleaguri ale noastre, venit din China, SUA sau Japonia, Klaus Iohannis este exact acela din perioada în care candida la funcția de președinte. Un președinte relaxat, semn că țara funcționează normal. Un personaj așa cum trebuie să fie cineva într-o țară europeană. Primul semn de întrebare asupra lui Klaus Iohannis a apărut când s-au lansat speculațiile că ar fi o creație a rețelelor FB (supra)activate în scop electoral. Puterea FB este mai mare decât a unui președinte și, după ce câștigă alegerile, acesta ar fi un adagio necesar. Însă nu FB reprezintă gloria și decăderea actualului președinte. Românii din străinătate sunt tot mai rezervați, când nu sunt deja dispuși să își ia lumea în cap, ca aceia din țară. Președintele este confundabil tot mai mult cu hâdă politică dâmbovițeană, așa încât, neadaptarea la viața din Capitală are alte cauze, însă din același registru. Pe
de altă parte, și dictatorii sunt relaxați și preferă luxul, călătoriile, tranzacțiile comerciale.

Integral pe CotidianulComentarii

De unde se vede ca #rezistacii si #dreptacii vietuiesc prin WC-uri publice! In lipsa de idei, scriu pe peretii forumurilor de discutii injuraturi si tot felul de mizerii. Halal! Pana si gealatii lui Hitler erau mai destepti si mai eleganti !!!

6 noiembrie 2017 8:31

v V-as fute-n cur nonstop prin sodomizarea cea perversa! Muie tuturor platitorilor de impozite, celor care au facut facultati, stiu limbi straine, voteaza cu Ghiolbanis!

5 noiembrie 2017 19:53

@Marius Castrase, sau Marius Paispecase? Baiatule, unde ti-ai facut scoala de lins? Ai shtofa pe limba, parol!

5 noiembrie 2017 18:20

v bai nu va mai certati. Va dau muie la toti

4 noiembrie 2017 21:18

@ 4 noiembrie 2017 13:18 Dacă ești greu de cap și nu poți înțelege critica sau explicațiile date de mine celui care m-a admonestat doar pentru a o face, fără însă a avea nici un temei, poate vrei să-ți explic cu majuscule ca să-nțelegi mai bine? Limbajul scabros e reculul mizeriilor adresate mie de acel individ, iar pentru că limbajul e accentuat, n-am ce să-i fac, asta e! Iohannis mi-e indiferent, l-am criticat dur atunci când a meritat în opinia mea, cu un limbaj scabros, dar asta a fost cu destul de mult timp în urmă și odată sau eventual de două ori, dar în cazul de față nu e vorba nici despre parfum, nici despre a parfuma, e vorba despre un articol mizerabil, bazat pe nimic concret, iar presupunerile și acuzațiile sunt atât de ordinare încât put a prostie crasă. Presa e organ de propagandă mincinoasă, atunci când e folosită în mod tendențios, instigator, fără argumente reale sau dovezi palpabile, iar articolul scris de Vieru e o diaree împuțită, unde minciuna e baza. Ca să nu mai vorbim de gravele confuzii pe care le face acest Vieru în aruncarea unor acuzații aiurea complet greșite. Tu dacă ești atât de credul pentru a crede bazaconiile lui Vieru, n-ai decât să fii sănătos, dacă numai atât de duce mintea. E clar acum?

4 noiembrie 2017 14:39

@ azi, 11:23 Acum, ce faci? Scrii 10 randuri drept recenzie la un coment de doua randuri?! Chiar crezi ca limbajul scabros il face pe Iohannis mai parfumat? Eu zic ca, cu asa "avocat", dimpotriva!

4 noiembrie 2017 13:18

@ 4 noiembrie 2017 7:29 Iar tu meriți o muie dublă la minut plus o roabă de căcat pe care să-l înghiți cu polonicul la fiecare 5 minute. Vivat ignoranța! Dacă pe tine te poate convinge un asemenea articol mâzgălit numai pentru a umple o pagină de presă, articol fabricăcat pe bază de idei preconcepute și pe presupuneri, ce înseamnă asta? Presa e un organ de propagandă, dacă e folosit tendențios, instigator, fără argumente și dovezi, pentru a acuza sau critica pe cineva, fără nici o bază sau temei. Președintele n-o fi el perfect, dar pentru ca un jurnalist impotent din punct de vedere profesional, să scrie o asemenea tâmpenie în care fabulează presupueri bazate pe alte presupuneri, ce denotă asta? Că tu ești cel care trage o concluzie reală? Sau determină că tu ești un naiv care înghite de gata mură-n gură orice poveste bazată pe scorneli? Așa că n-ai decât să alergi la CaCademia ta de unde să continui să mânânci căcat cu polonicul. Poftă bună!

4 noiembrie 2017 11:23

v, liderul postacilor PSD ah, cat imi place s-o iau, s-o frec cu fundul

4 noiembrie 2017 11:17

Ditamai recenzia merita o stea dubla pe epoletul recenzentului ... plus o caruta de premii CaCa din parte CaCademiei pentru talentul literal si giornalistic al celebrului recenzent anonim. Vivat CaCademia!

4 noiembrie 2017 7:29

Ditamai articolul 2 Concluzia finală a porcului sălbatic autor al acestui articol de tot excrementul împrăștiat e aceea că, România e transformată din nou într-o pradă așa cum din 1990 încoace ani buni a mai fost acea pradă, datorită situației pe care o pune-n scenă Cotroceniul prin ocultele lui pârghii externe, situație în care acum, furturile și artificiile manevrelor financiare asimilate acestuia, care acestuia nu e explicat să înțeleagă lumea, deci acele furturi și manevre financiare se petrec din conturile datoriei externe. Concluzia finală, respectiv cea cu datoria externă e cea care pune punt final acestui articol, ca și cum acea datorie externă ar fi făcută de Cotroceni, sau de cineva nedefinit. Păi să-mi fie cu iertare, dar un asemenea articol de căcat, fad, sec în conținut, bazat pe niște presupuneri constipate și imaginare, unde sunt amestecăcate niște structuri FB ocultisime și secrete, iar la final pomenirea datoriei externe a țării, aruncată în cârca palatului Cotroceni, e o tâmpenie de articol de presă ce nu merită nici măcar calificativul de a fi folosit ca hârtie de șters la buci. Iar autorul acestui articol e un imbecil de presă, care nu e-n stare să scrie un articol bazat pe ceva concret, obiectiv și logic, real din toate punctele de vedere, pentru a și lămuri cititorul cu ceva concret și real. La final mă cac pe moaca autorului acestui articol de tot căcatul, pentru că nu merită altceva. Păi datoria externă a țării, o face numai guvernul, pentru că guvernul gestionează guvernarea țării și bugetul național, nu o face palatul Cotroceni. Iar acest lucru simplu îl știe toată lumea, mai puțin grohăitorul autor al acestui articol de tot căcat, autor căruia o să-i mai dau o muie la final. Punct!

4 noiembrie 2017 0:30

Ditamai articolul 1 Scris de Ion Vieru, de la Cotidianul. Ion Mistrețul, adică autorul scrie un articol consistent unde descrie o istorioară plină de concluzii bazate pe presupuneri și imaginații, precum și alte fantasme, care ar vrea să convingă norodul despre cam ceea ce crede mistrețul autor de la Cotidianul despre președinte și ocultismul politic extern pe care nu-l vede nimeni, pentru că pur și simplu nu există. După o mică introducere, mistrețul autor se screme să inducă ideea cititorului, cum că președintele e un produs al FB, ceva definit prin două inițiale, care nu numai că nu lămuresc nimic, dar amplifică suspansul despre cine știe ce structură mai acătării ocultă și neapărat made in agenturilii străine, care fac și dreg și se screm din constipare să pună planeta la cale. După o introducere de articol constipată și execerbată de ocultismul FB, ce o mai fi însemnând și asta?; mistrețul autor al articolului îl critică pe președinte pentru sugrumarea traficului de pe Valea Oltului când acesta se deplasează spre Sibiu și locuința acestuia, dar menționează și faptul cum că președintele ar prefera escapadele în orașele europene, de parcă sasul președinte provenit de la Sibiu are în cap numai sejururi europene planificate de el însuși, sejururi în care nu face altceva decât se distrează. Mai vomită mistrețul autor al acestei mizerii de articol și ceva despre corupție, minusurile guvernului trecut și actual, fără să precizeze nimic, pomenind ceva neinteligibil și neexplicat despre binomul regimului trecut și cel care ar mai exista chipurile, structuri totalitare oculte și fantasmagorice, declarându-l pe președinte avocat al acestor structuri metafizice aparținând desigur acelor agenturilii străine.

4 noiembrie 2017 0:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.