Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ce sa mai inteleaga un om simplu, cand vede cum un guvern scoate talharii, violatorii si hotii din puscarii, se da peste cap sa scape marii corupti, cauta sa dezincrimineze cu orice pret abuzul in serviciu, dar propune inchisoare pentru nuntasi, chefliii si maniacii bricolajului in ore de liniste? Nu cumva se plang toata ziua domnul Dragnea, PSD si Antena 3 ca Romania s-a transformat in tara procurorilor? Ei, cum vor sa faca ordine in tara, dar printre plebei? Tot cu procurori si nu oricum, ci drastic, adoptand masuri vadit disproportionate cu gravitatea faptelor.

Nimeni nu contesta ca in Romania e cam debandada, ca fiecare pune muzica tare cand are chef, se apuca de gaurit pereti cu bormasina in creierii noptii sau urla boxele la nunti trei zile la rand trezind tot satul, respectiv cartierul. Cu totii suntem de acord ca jungla trebuie putin domesticita, dar nu cred ca daca inchidem animalele direct in cusca am rezolvat ceva. Tulburarea linistii publice, oricum o luam, nu o asiguri sub amenintarea inchisorii pentru ca altfel, nu-i asa, facem din Romania o tara de infractori.

Integral pe HotnewsComentarii

bunicullulu @Mircea Nica. In copilaria mea exista o carte "Nica fara frica" Acum s-ar putea sa apara o carte "Nica fara MINTE", sau mai bine zis "dezinformatul". De unde aveti informatia cu cele 80 de milioana amenda? Ar fi foarte indicat sa indicati sursa!

3 noiembrie 2017 19:28

FELICIA Speram ca Parlamentul sa nu adopte asa o lege idioata ca aceea de pedeapsa cu inchisoarea pt zgomote si galagie in blocuri. Acestea sunt incidente ocazionale.

3 noiembrie 2017 18:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.