Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un fost asistent de producţie de la "House of Cards" a afirmat joi că actorul Kevin Spacey l-a agresat sexual, iar mai mulţi membri din echipa care produce acest serial au spus că starul hollywoodian a avut un comportament de "prădător" pe platoul de filmare, a anunţat presa locală, citată de DPA.


Kevin Spacey "şi-a introdus mâinile în pantalonii asistentului de producţie" şi, ulterior, "l-a încolţit" în rulota lui, blocându-i accesul spre ieşire în timp ce îl atingea într-un mod nepotrivit, potrivit CNN.

Opt persoane care lucrează sau au lucrat în echipa de producţie a serialului "House of Cards" au făcut la rândul lor acuzaţii despre "mediul de lucru toxic" pe care, potrivit lor, Kevin Spacey l-ar fi creat "prin intermediul unui tipar de hărţuire sexuală". Ei spun că acţiunile lui Kevin Spacey vizau în special bărbaţi tineri şi că incidentele au inclus "atingeri ne-consensuale" şi "comentarii grosolane".

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.