Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Guvernarea actuală era bazată în materie de încasări la Buget pe o singură mișcare de șah fiscal: ­impozitul pe cifra de afaceri. Dacă s-ar fi putut face această mișcare, nu s-ar fi strâmbat coloana cheltuielilor ­bugetare atât de rău: amânări de plăți promise, promisiuni neonorate etc.

Taxări suplimentare și supraccize au intrat în agenda guvernării.

De ce n-a putut fi impus impozitul pe cifra de afaceri? Funcționează deja, de ceva vreme, în zona micilor întreprinderi. Marile companii au reușit să sperie cumva intenția guvernării pesediste. Cum? – iată întrebarea-cheie. Au amenințat cu delocalizarea afacerilor din România? Probabil. Statisticile UE arată că, aici, la noi, băncile declară un profit care, raportat la media europeană, este mult mai mare.

Integral pe CotidianulComentarii

Apel la luciditate Tatal adoptiv al lui Tariceanu a fost liberalul turnator Dan Amedeo Lazarescu, liderul masoneriei romane. Culmea tupeului: Tariceanu il acuza pe Johannis ca este produsul fortelor oculte.

3 noiembrie 2017 7:12

nae, consilier local PSD de 14 ani Oricate spume ati face, Dragnea o are mare si va face pe toti din vorbe. Jupan adevarat!

2 noiembrie 2017 21:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.