Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Neculai Onţanu ar obţine o victorie zdrobitoare în alegerile pentru Primăria Sectorului 2, conform unui sondaj realizat de ATLE - Asociaţia pentru Transparenţă şi Libertate de Expresie, citat de Realitatea.net.

Astfel, actualul primar ar atrage 76,1% din opţiunile electoratului. Candidaţii celorlalte partide sau alianţe politice, încă nedesemnaţi, s-ar plasa la diferenţe masive în raport cu Neculai Onţanu - candidatul USL ar obţine 9%, candidatul PP-DD ar acumula 8,1%, în timp ce 6,8% dintre respondenţi ar opta pentru un candidatul PDL.

Sondajul a fost realizat de ATLE România în perioada 22 martie - 2 aprilie, pe un eşantion de 1.003 persoane, fiind reprezentantiv pentru populaţia Sectorului 2 din municipiul Bucureşti, cu vârstă de 18 ani şi mai mare de 18 ani.

În cadrul aceluiaşi studiu, 69,3% dintre cei chestionaţi au răspuns că lucrurile în Sectorul 2 se îndreaptă într-o direcţie bună, 14,3% au fost de părere că lucrurile în sector se îndreaptă într-o direcţie greşită, în timp ce 17,4% din cei intervievaţi nu au răspuns/nu au ştiut.

Conform sondajului, taxarea averilor foarte mari este o masura foarte populara in randul cetatenilor din Sectorul 2. Astfel, la întrebarea „În opinia Dvs., taxarea averilor foarte mari ar fi o lege bună pentru România?", 71,5% dintre respondenţi s-au declarat în favoarea proiectului.

Metoda folosită a fost cea a sondajului de opinie pe baza unui chestionar aplicat de operatorii de interviu la domiciliul respondenţilor. Eroarea maximă admisă pentru rezultatele obţinute este de ± 3,1%, pentru un grad de încredere de 95%. Interviurile au fost realizate în Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti.

Integral pe România LiberăComentarii

blonda chioru si piticu un imbuibat, strazi de toata jena, trotuare vai mama lor, spatii verzi inconjurate de garduri metalice de toate modelele in care colcaie gunoaie si bolovani, borduri peste borduri unde au plantat si flori si stalpi si separatoare de sens si un chici jalnic in acest sector in cirdasie cu ala de la supercom care in loc sa ridice gunoaie sta sa prinda soferii care parcheaza 1 m peste semnul de parcare. Rusine ba, prost cine te-o vota cu partidul tau marioneta,

12 aprilie 2012 11:21

razvan Oamenii voteaza pt Onyanu, nu pt oartudul lui. Pe de alta parte, sondaju a gost facu cu predilectie in locuintele sarace ale sectorului, prin mahalale, unde numarul celor cu nostalgii comuniste e mult mai mare. Se vede si prin ce partide sutin: uniunea socialista si populistii lui DD. Probabil, o intrebare gen "regreatati epoca lui Ceasca?" ar fi primit un vot de peste 80%...

12 aprilie 2012 8:23

vasile Nu cred ca tradatorii sunt atat de apreciati in sectorul 2. Reabilitarile lui Ontanu sunt un adevarat jaf public!

12 aprilie 2012 8:09

XXL Ma indoiesc de ma rup de aceste procente!

12 aprilie 2012 8:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.