Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adoptarea unui prag modic” la abuzul în serviciu, propus de Asociaţia Magistraţilor, vizând zece salarii, respectiv 19.000 de lei, cred că nu va deranja pe nimeni, a precizat, marţi, deputatul PSD Florin Iordache.

„Mâine (miercuri, n.r.) vă invit la Comisia specială, vom discuta şi sper că vom veni cu o formulă. Acel prag care suscită foarte mare interes a fost solicitat şi în cele două decizii CCR, iar dacă va fi un prag modic, eu cred că nu va deranja pe nimeni”, a spus Iordache.

Integral pe România LiberăComentarii

Eu cred că Iordache e un șobolan împuțit. Ce pragul pulii calului vreți voi să introduceți băi bolșevicilor împuțiți ce sunteți voi? Nu există prag modic ca sumă de bani pentru abuzul în serviciu, băi imbecililor, asta v-a spus clar și Comisia de la Veneție, leprelor ce sunteți voi. Dar dacă vreți neapărat prag, atunci de ce să nu fie 1 leu actual? Păi dacă un amărăștean fură un leu și e declarat hoț și e condamnat penal imediat, voi ce pula calului vreți cu pragul vostru de 19 miare? Adică orice împuțit de nemernic politic poate prejudicia bugetul țării cu 18.999 de lei și nu e condamnat penal cu executare? Vă fut în gură cu pragul vostru cu tot, împuțiților! Adică din punct de vedere fiscal orice bănuț care trebuie să ajungă la bugetul țării e important, numai la voi merge de la 19.000 de lei în sus modic? Te fut în gură modic, morții mă-tii de împuțit ce ești tu!

31 octombrie 2017 18:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.